Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tegnap előtti PF investment day-en volt egy hölgy a Prestige financial vezető stratégiai tanácsadója nagyon reklámozta a richtert. Elmondása szerint 4 komoly project van folyamatban ami idén nagyot fog szólni de türelmesnek kell lenni és megtérül.
szép volt, én nem hittem, hogy eddig visszanéz és nem akarom a brokit etetni....viszont a jelentés + pmáp exit + elemzői "hipe" miatt szerintem nem hullik vissza a csökkenő csatiba, szerintem valahonnan innen fordulni fog
Tegnap előtt az összes richter érdekeltségem piacra dobtam 11130 nál egynlőre jó ötlet volt.
Törölt felhasználó2025. 02. 20. 13:08
Lesz tényleg új tl Richter? KO10500? Érdekes lesz, mire megjelenne ki is ütik. Hihetetlen gyenge az idei teljesítménye ennek a papírnak. Hamarabb lesz az OTP 28000-nél mint ez 11800- on…..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.