Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez a papír úgy tud szenvedni, hogy kb. semmit nem jelent, hogy ma megindul e. Egyébként a február végi jelentés előtt 24-én pmáp kamatfizetési nap is van itthon. Szóval simán benne van, hogy tud majd menni, de az még egy hónap... Értem, hogy certivel 11k alatt is jó már a hozam, de akkor ne várjátok, hogy menjen 11k fölé, ha mindig leöntitek az emelkedést.
Neked a 10000 alatti Richter egyenlő a 18000- es OTP- vel. A gond az, hogy két külön iparág. Most a pénzpiaci eszközöknek áll a zászló. A kapitalizmusban a jobboldali hatalom mindig annak kedvez. . Másik gondolatom, hogy Csányi “tesz valamit” a részvényeseiért, meg persze magáért. Mennyi volt az srv. program szerepe a tavalyi OTP árban? Sok. Richter nem tesz csak közvetve a részvényeseiért, hogy kutatásba, felvásárlásba invesztál, ez sem rossz csak ennek sok idő kell és kockázatosabb mint a srv. Valahol a kettő között lenne a jó megoldás. Most kellene srv.programot indítania, és ha annak az ára a több befektető miatt visszajött akkor fejleszteni. De a gond, hogy a gyógyszeriparban öldöklő verseny van, nem szabad lemaradni a konkurenciától technológiában. De miből fog fejleszteni a Richter ha kifarolnak a részvényesek?! - nehéz ügy ám ez ami megjelenik az árfolyamban is.
Törölt felhasználó2025. 01. 24. 06:11
16 óra alatt ezüstön visszajött a veszteségesen eladott TL44 sőt pluszba vágta. Itt meg október óta varom a csodát és csak esik, esik és ha nem esne az infláció vinné a tőkémet Nem én dobok nagy mennyiséget a piacra! Sőt vigyázok , mert megígértem, (meg nincs is már csak kb 10000db tl44- em. Amiből kicsit megtartok.) kishal vagyok de ez a Richter már ellenem megy azt meg nem tudom tovább hagyni. Ígéretes, szép a cég, de a piac dönt. Az biztos az egész iparág küzd. Az USA republikánus elnök támadja az egész egészségügyi ellátórendszert. Ők mindig ilyenek Kamala veszített, ez ősz óta kockázatossá tette az iparágat. Majd lesznek szebb napok is, például ma. Ha ma sem indul meg akkor ….
Törölt felhasználó2025. 01. 23. 22:29
Hát nem tudom .. A nagy alapok adják folyamatosan . A Richter vezér nehéz évre számít idénre . Osztalék valószínű annyi se mint tavaly .. Maximum annyi . Az éves eredménye szerintem rosszabb lesz mint tavaly .. február 28 jelentés ( olyankor esni szokott ) most meglepő lenne egy jó jelentés .. Egy biztos kemény időszak lesz 1-2 hónapig .. De 9500 ba még így sem hiszek ..
Remélem, hogy a szamurájok nem kavarnak be megint. Jön a BoJ kamatdöntés. Bízom benne, hogy a piac nem fog akkora hisztit levágni megint, mint augusztus 5-én akkor sem ha emelik a kamatot. Más sem hiányzik a Ricsinek a mostani állapotában, mint egy újabb pánik.
Ennyi TL-el olyan lehetett meglátni, mintha fülön csaptak
volna egy félig erektált fallosszal és azóta cseng mi? ááááháhááá :))) Fú, öreg
bárki is vagy, aki kicsaptad, szerintem amíg élsz tagadj! :)
Gyorsan elvalik majd de ha isten is igy akarja holnap bizonyithat ricsard…. Rovid uton fel kene ehhez masznunk 70 rsihez.elegge masoljuk a lefele utat csak most felfele oldalrol. Szoval a sorminta azt mondana hogy izombol tamadunk 11 fole akár par nap alatt talan jovo het pentekig
Jut eszembe ha megnezitek a mai zarot az ugyanaz mint a nov 19 zaro. Nov 19 ig esett innen meg pattant. Ha papirforma szerint megyunk es megeshet … akkor izombol tamadunk
Nagyon drasztikus hír kell ahoz, hogy 9500-ra lemenjen szerintem nincs ilyen a háttérben. Az már egy jó jel az emelkedéshez, hogy naposon az RSI támaszhoz ért, illetve a 10400 as szintről 2X is pattant. Az emelkedő csatorna alja 10700 ide vissza kell menjen és e felett kell zárjon, de cáfoljatok meg ha rosszul látom.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.