Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 15:59
Előzmény: #31330  szivacs
nem taposnám meg azt a zászlót, amelyet ellenzékben lengetek. rákosi is mindig túlteljesítette sztálin elvárásait. ilyen értelemben viktor reálpolitikus. kb. ennyire veszem komolyan a határon túli magyarokkal kapcsolatos érzéseit. remélem világos a párhuzam
rockmaster 2011. 06. 27. 15:51
Előzmény: #31338  szivacs
Rockzenét szeretem gyerekkorom óta és gyűjtöm az ilyen zenéket, sokan mondták már olyan vagyok mint egy enciklopédia:)
szivacs
szivacs 2011. 06. 27. 15:48
Előzmény: #31335  rockmaster
csak a rockmaster miatt :-)
Lehetne a rock (azt szeretem) mestere= zenész vagy sziklamester: kő-mester=kőfaragó=szobrász.
De ha egyik sem akkor akár sziklamászó is :-)
rockmaster 2011. 06. 27. 15:44
Előzmény: #31336  Törölt felhasználó
Ő egy elvtelen szélkakas. Arra megy amerről több szavazat jöhet. Csak a hatalom megszerzése és megszilárdítása volt fontos neki. Többi nem érdekes számára.
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 15:37
Előzmény: #31334  Törölt felhasználó
kivonult frakciójával együtt az országházában tartott Trianon megemlékezésről 1990 június 4-én,
most meg nemzeti emléknapról prédikálnak gusztustalan
rockmaster 2011. 06. 27. 15:36
Előzmény: #31332  szivacs
Egyik se. Miért kérded?
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 15:34
Előzmény: #31329  Törölt felhasználó
"csuházó, majd nemzeti hazafivá hazaárulozóvá váló.. majd 8 évig mindennel tömegeket ámító . majd annak a gyökeresen ellentétét művelő ..közben mást/másokat ugyanezért amit most csinál , eszetlennek és bolondnak kikáltó .. "

ez igaz sajnos, egy igazi törtető O.V.
elvek nélkül élő ember
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 15:29
Előzmény: #31330  szivacs
Szivacs:

"Illő, hogy a te kérdésedre te is eláruld a válaszodat és ne térj ki azelől"

Több, mint pofátlan, hogy ezt pont te mondod. Te hónapok óta tartozol néhány válasszal.

Szoda: ne hagyd magad behúzni a csőbe, szivacs célja a kötekedés.
szivacs
szivacs 2011. 06. 27. 15:26
Előzmény: #31331  rockmaster
rock-master, te zenész vagy vagy szobrász?
rockmaster 2011. 06. 27. 15:18
Máris kezdődik a vélemények sárba tiprása konzi módra:

link
szivacs
szivacs 2011. 06. 27. 15:12
No, akkor most megtudtuk, mi a véleményed Orbánról.

Ezt a témát viszont te hoztad fel:
"na most pénz kell vagy gerinc?
néha az egyik ütközik a másikkal.."

Engem is ez érdekel, nem Orbán vagy egy másik politikus.

Én válaszoltam a kérdésedre, hogy én melyiket választanám, melyiket tartanám helyesnek.
"Én a B verzióra szavazok, te melyikre???"
Illő, hogy a te kérdésedre te is eláruld a válaszodat és ne térj ki azelől, amit nekem feltettél és én elárultam az álláspontomat.
Rajtad a sor, "pénz kell vagy gerinc - amikor a kettő ütközik egymással"???
Ha te lennél egy ilyen helyzetben lévő ország miniszterelnöke, akkor gerinces lennél ebben a helyzetben vagy a pénzt választanád?
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 14:17
Előzmény: #31328  szivacs
nekem nincs a verzió vagy b ..

sapkás vagy nem .. nekem az hogy ettől az orbán nevű embertől nem lehet mást várni ..

94 előtt mint az eu liberális alenökétől, majd pár év múlva mint a néppárté ..

csuházó, majd nemzeti hazafivá hazaárulozóvá váló.. majd 8 évig mindennel tömegeket ámító . majd annak a gyökeresen ellentétét művelő ..közben mást/másokat ugyanezért amit most csinál , eszetlennek és bolondnak kikáltó ..

bármi lesz , bármi jó is .. ez az ember nálam így , ezzel a benyomásokkal marad míg él.
. akármit csinál semmin nem csodálkozom . lehet hogy lesz ő még vérnősző liberális is akár .

pro és kontra ..minden kitelik tőle .. a rahedli össze vissza verbuvált mamelukjai még ennyi szót sem érdemelnek
szivacs
szivacs 2011. 06. 27. 13:13
Előzmény: #31327  Törölt felhasználó
"na most pénz kell vagy gerinc?"
A maszopnál ez nem kérdés - bemutatták, hogy a ők a mammonista szopatók pártja...

Én a B verzióra szavazok, te melyikre???

De ugyanakkor tudom, hogy ha pont az ellenkezőjét csinálják, mint amit most, akkor meg azért kaptak volna ugyanilyen kritikát a gerinctelen körökből - ezért sapkás az ügy!
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 12:59
Előzmény: #31325  szivacs
"- Orbán a díszfogadáson közli, hogy nem hódolunk be senkinek, Kína adjon függetlenséget Tibetnek és a rokon ujgúr népnek és tartsa tiszteletben az emberi jogokat, ismerje el Taiwant, "

ezt-ezeket tudomásom szerint az mszp nem írta alá - gondolván arra hogy a diplomáciában és ezáltal a gazdasághoz fűződően is fordulhat a kocka (nevezhetjük ezt hót nemzeti gondolkodásnak/magatartásnak is ..akár)

most akkor ki rak kicsodára sapkát ? ki mestere az állandó malaclopó cseréjének fapofával immár 1994 óta ?

télleg egy kujtorgó gumigerincű cigánykodó mogyoróország vagyunk maradunk így orbánnal ..

sztem a sorozatnak még nincs vége ..

saját magát hazudtolja meg -- de ezzel/ezekkel az országot is simán .

na most pénz kell vagy gerinc?

néha az egyik ütközik a másikkal.. orbánnál ez nem annyira kérdés . de nálad sem ?
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 12:32
Előzmény: #31325  szivacs
Szivacs, te tényleg hasonlítasz a névadódhoz.
szivacs
szivacs 2011. 06. 27. 12:27
Előzmény: #31324  Törölt felhasználó
B verzió:
- a Fidesz-KDNP által szervezett tömegtüntetés a Kossuth téren a kínai miniszterelnök látogatása alatt, főszónok Balogh Zoltán: "FREE TIBET",
- nemzetközi emberjogi koferencia a kínai jogsértésekről: díszvendég a Dalai Láma, meghívják a kínai miniszterelnököt is, hogy adjon számot a helyzetről,
- Orbán a díszfogadáson közli, hogy nem hódolunk be senkinek, Kína adjon függetlenséget Tibetnek és a rokon ujgúr népnek és tartsa tiszteletben az emberi jogokat, ismerje el Taiwant,
- Semjén követeli a vallásszabadságot a kínai keresztényeknek és az összes egyháznak,
- Schiffer felszólítja a halálbüntetés azonnali eltörlésére, a korrupt pártvezetőket és hivatalnokokat is beleértve,
- Matolcsy közli, hogy szabadságharcot folytatunk a pénzuralom ellen, bárki pénze legyen is az, és védővámokat vetünk ki a kínai árudömping ellen,
- Pintér tájékoztatja, hogy a dán példát követve kitoloncolunk minden nem magyar állampolgárt, aki megsérti a törvényeket, az adótörvényeket is beleértve, úgyhogy készüljenek a fogadásukra,
Az index és a pf fórumozók felháborodnak, hogy nincs még egy ekkora marha mogyoróország, aki meghívja a leggyorsabban fejlődő, legnagyobb szabad pénzes világhatalom vezetőjét, majd ahelyett, hogy kihasználná az adódó lehetőségeket, holmi avitt vaskalapos elvhűség miatt végképp magára haragítja azt és ezzel eldobja az utolsó szalmaszál lehetőségét is.
Az ilyen barom mogyorók pedig meg is érdemlik a sorsukat, menjenek csak csődbe, csakis maguknak köszönhetik!
Tuti, hogy valami ilyesmi lett volna a reakció az ellenkező előjelű fogadtatás esetén! Né' má'! Mos'meg van rajta sapka!!!
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 12:02
Előzmény: #31323  szivacs
most fosnom kellene az allergiásoktól ?

különben sokaknak meg ez a véleménye .. (nem én találtam ki a mogyoróországot- innen valamelyik topicban olvastam . és igazat is adtam neki )

ja..és ne személyeskedj már megint.ha nincsen érved ..akkor maradj csöndben

ha értelmesen leírod a válaszod akkor választ is kapsz rá , de így zöm nem tud lázba hozni mit tudsz mit nem - a francot érdekli .. (menjél kocsi energiázni meg zöldezni dezsővel)

/de ha akarod akkor szívesen összefoglalom hogy miért is mogyoróország ez az ország , de már egy jó párszor ezt is leírtam , külön -külön és több helyen is /

szivacs
szivacs 2011. 06. 27. 11:46
Előzmény: #31322  Törölt felhasználó
A mogyoróra sokan allergiásak. Eddig nem tudtam, miért.
A te mogyoróságod révén ez érthetővé válik.
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 09:54
Előzmény: #31321  Törölt felhasználó
szóval most mialatt tárgyalt orbán a kinaiakkal , addig balog zotya a tibeti nép szószólója a parlament lépcsőjét ideiglenes takarítói minőségében söpörgette ..

még mindig úgy áll ez mogyoróország :

aki ad ,bárki legyen is az / komcsik is akár/ - az jöhet , nyalunk neki és megmossuk a lábát is ..

aki meg az aláírt szerződés szerint követel az meg a belügyekbe beavatkozó ..

hát naná hogy cigányországnak vagyunk elkönyvelve.

büszke mogyoróságunkat egy kis zséért simán eladjuk
Törölt felhasználó 2011. 06. 27. 09:22
Mi lesz veled Magyarország?

Orbán Kína politikája, mint a köpönyegforgatás eklatáns példája.

"Kötelességünk felemelni szavunkat Tibet ügyében
Balog Zoltán a tibeti nép emberi jogaiért szállt síkra csütörtökön az Amnesty International és a Tibetet Segítő Társaság sajtótájékoztatóján.

Létrehozva: 2008. május 8., 14:04 | Utoljára frissítve: 2008. május 8., 14:41
nyomtat küld

Az Amnesty International és a Tibetet Segítő Társaság sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Budapesten a tibeti és kínai jogsértésekkel kapcsolatban abból az alkalomból, hogy Csia Csing-lin, a Kínai Népköztársaság Népi Politikai Tanácskozó Testülete Országos Állandó Bizottságának elnöke delegáció élén hazánkban tartózkodik.

A tájékoztató után Balog Zoltán elmondta: a KDNP, a Fidesz, az SZDSZ és az MDF által benyújtott országgyűlési határozati javaslaton négy parlamenti párt aláírása szerepel. Ezzel kapcsolatban megjegyezte: szomorúnak tartja, hogy hosszú hetek egyeztetései után az MSZP nem tudta aláírni ezt a javaslatot.

A fideszes képviselő elmondta: a javaslatban azt kérik, hogy a magyar Országgyűlés szólítsa fel a Kínai Népköztársaságot, hogy tartsa tiszteletben az emberi jogokat, a lelkiismereti és a vallásszabadságot, a tájékoztatáshoz való jogot és a sajtószabadságot Tibetben és a Kínai Népköztársaság területén. Továbbá arra is felkérik őket, hogy kezdjenek tárgyalásokat Tibet státuszáról a tibeti nép képviselőivel - tette hozzá.

Mint mondta, tisztában vannak azzal, hogy Magyarország nem olyan világhatalom, amely nyomást tudna gyakorolni a Kínai Népköztársaságra. "Nagyon fontos nekünk, hogy jók legyenek a gazdasági kapcsolataink (...), üdvözöljük azt, hogy (...) mégiscsak fogadták a dalai láma személyes képviselőjét, ugyanakkor pedig azt gondoljuk, hogy az emberi jogok egyetemesek, minden országra kiterjednek, és hogyha 2006 szeptemberében és októberében a magyarországi, a hatalom részéről folytatott emberi jogsértések ügyében (...) Brüsszelben tiltakoztunk, akkor most is kötelességünk, hogy felemeljük a szavunkat a tibeti népnek az emberi jogaiért" - mutatott rá.

Mint mondta, erre többfajta okuk is van, Balog a személyes szimpátián túl történelmi párhuzamokat említett. Így példaként az 1959-es tibeti felkelést hozta fel, amely, mint kifejtette, nagyon hasonlított az 1956-os magyar forradalomhoz, valamint Kőrösi Csoma Sándort. "A negatív dolgok pedig: az etnikai arányoknak a betelepítéssel való megváltoztatása, az autonómiának az elutasítása, amelyek mind a magyar közösségnek is fontos politikai követelései a határon túli magyar közösségek tekintetében. Tehát ilyen sajátos okaink is vannak arra, hogy felszólaljuk ebben az ügyben"- tette hozzá.

Kiemelte: bíznak abban, hogy az Országgyűlés ezt a határozati javaslatot elfogadja. "Ha azok a politikai a pártok, amelyeknek a képviselői támogatták ezt a javaslatot, a szavazataikkal is támogatni fogják az Országgyűlésben, akkor mégiscsak végre (...) megszólalhatunk mi is, ahogy megszólalhatott az Európai Parlament is, és ugyanezekben az ügyekben felszólította Kínának a kormányát, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket" - mondta el.

A tájékoztatón Balog Zoltán a tibeti nép iránti személyes szimpátiájának kifejezéseként meglengette a tibeti zászlót.

Kérdésre válaszolva kifejtette: bízik benne, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Budapesten tárgyaló kínai delegáció vezetőjével folytatott négyszemközti megbeszélésén rákérdez a tibeti helyzetre, ahogyan tette ezt a közelmúltban Angela Merkel német kancellár is.

(fidesz.hu)"

Megakadályozták a Kína elleni tüntetéseket

Index
2011. június 25., szombat 13:52 | aznap frissítve
Több Magyarországon élő tibetit rendeltek be szombatra, a kínai kormányfő látogatásának idejére a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalba. Pénteken egy férfi tibeti zászlót akart lengetni az Oktogonnál, de a rendőrök elvették a zászlót és előállították. Egy péntekre meghirdetett Kína elleni tiltakozó demonstrációt nem engedélyezett a rendőrség. A BRFK szerint fokozott ellenőrzés van Budapesten, bárkit igazoltatnak, az Oktogonnál elállított férfi pedig ellenállt a rendőri intézkedésnek.

Szóval számomra úgy tűnik, hogy miközben az orosz volt kommunisták minden befektetési szándékát - anyagiakat nem kímélve - meg kell akadályozni, azon érdekszférába tartozó beruházásokat (lásd: Déli Áramlat) minden fronton támadni kell, az oroszbarát politikát folytató előző kormány/oka/t ezen okból a sárba kell döngölni,l addig a kínai kommunisták jó kommunisták, őket mindenben támogatni kell, érdekükben még a mindenkit megillető demonstrációs jogot is korlátozni lehet sőt kell. Ez orbán demokráciája, ez ma az Európai Únió soros elnökeként szolgáló Magyarország demokráciája.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek