Sok sikert hozzá! Meglep ez a kis minusz itt a buxon .Nagyobbra vártam.De még csak a nap elején vagyunk .A molnál megvették a hétvégi Nish híreket de már az is józanodni látszik.
+ még mint energiarészvény, olajrészvény is stabil maradhat, és eljöhet ezen cégek reneszánsza is a tőzsdén. Ha olajszűke lesz, márpedig szinte jelen állás szerint lesz, és a piac is rádöbben akkor érdemes lesz energia és olajrészvényeket tartani.
NIS +200-300 pont, osztirali +200-300 pont alsó hangon. Szóval legalább csúcstámadást várok rövid távon is már. De ha kitör az ár új csúcsra, megint mehet egy adagot, kézenfekvő lenne az 5000 körüli árzóna. Technikailag még mindig jó a kép, kár nem keletkezett, ahogy mondani szokták. Az ATH után kikorrigálta magát, lényegében ha él a long trend, márpedig szerintem az még él, akkor az eddigi korrekciós hullámok után fordulhat a fő long trend irányába.
Jó reggelt kívánok! A hétvégén már a rádióban is hírelték, a MOL egyedüli esélyességét a NIS megvételére. Az ezzel járó előnyöket is taglalták. (Ezek után nagy pofára esés lenne, ha nem a MOL nyerne! - Ezt csak én mondom, de részvényesként a MOL-nak szurkolok!)
Hogy Trumph nem tudja lezárni a háborút az már egyre több eszköznél kirajzolódik.Nyári uborkaszezonnak jó befűtött az öreg Trumph.Szerintem begyűrözödik az esés itt is.Mára esést várok mindenben a Buxban.Én is bevásárolni szeretnék pénzt keresni én nem vagyok shortos. Ide azt írok be amit látok nehogy félre vezessem a kezdőket akik ide járnak tanácsèrt.A Molra tettem egy célárat oszti ellőtre kb 3 hónapja azt még azért tartom 4175.
Egész pontosan 7 kereskedési nap. Az árfolyamtól viszont inkább 15-20 % elmozdulást várok, de nem ilyen rövid idő alatt. Július végéig beeshet az osztalék is. Elég határozott nyilatkozatok jöttek a múlt héten alapítványok ügyében.
Egyetértek. Írtam is korábban, hogy feszesebbfre kell fogni a gyeplőt. Szerencsére nem hülyék. Az egyébként szerintem rendben, hogy elmegy a tranzakció előkészítésére fél év. Én inkább azt furcsáltam, hogy sietteték a rövidre szabott határidőkkel, amik aztán a folyamatos hosszabbításokkal kezdtek komolytalan képet adni az egész ügyletről, de minden jó, ha a vége jó!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.