https://www.erstemarket.hu/tartalom/237150/mol-emelkedesnek-indult-20260601 "Múlt héten megfordult a csökkenő trend a MOL-ban. A következő napokban a 3.997 forintos ellenállás kerülhet majd tesztelésre. A technikai kép jelenleg rövidtávon az emelkedés irányába mutat. Fundamentálisan változatlanul a NIS felvásárlásával kapcsolatos hírek lehetnek meghatározóak, a tárgyalások lehetséges határidejét június 12-ig meghosszabbította az amerikai OFAC hivatal." kb ugyanazt mondja.. Röviden: ha részvényben vagy akkor tartás és várni a héten "NIS-hirt.." Ha nem, akkor pedig bekészíteni egy MOL long pozit a hírre..
Szerintem kb kihozták a részvényből a maximumot (a tűzeset után). A 4000as árfolyam inkább pszichés korlát. Ahhoz hogy tartósan átüsse (és ne trend forduló legyen lefelé), kellene még egy pozitív hír.. Ha bejön a NIS deal, akkor az a hír lesz az a héten... A technikai elemzést most érdemes nézni..
-Private Banking friss:-MOL.-Korrekciós fázisból próbál fordulni a papír. A piros trendvonal törése felfele újabb teret nyithat az emelkedés irányába. A vastag zöld emelkedő trendvonal törése kellene majd a csökkenéshez. Ellenállások: 4375; 4563; 4750. Támaszok: 3906; 3750; 3438.
Remek elemzés... de ha visszanézel a topicban ezekről (pl negyedéves jelentés, az barátság megnyitása, osztalék elhalasztása... ) volt szó... Sőt még én is kommenteltem. De ugye nem gondolod hogy ha beírod a chatGpt-nek hogy "Mol elemzés" az helyettesíti a gondolkodást (spekulációt)... Ez még ide elég kevés. Max összeszedte a netről a MOL híreket...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.