r2932, pedig ma megvan az alapítványok tv javaslata, így közelebb került az oszti lehetséges időpontja, és holnap a nis is kiderülhet, önkárosítóak e a horvátok.
Hú de gyenge vagy. Ezek szerint szerinted saját eszükből, ügyességükből, szorgalmukból és munkájukból szerezték a vagyonukat, egészséges piaci versenyben, a versenytársakat a kiemelkedő szolgáltatásaikkal megelőzve. XD XD Lehet látni azt a pár szerencsétlen próbálkozásukat, ahol az állam nem biztosított nekik 3-5x a piaci ár felett megrendeléseket, rájuk szabva a pályázatokat, a konkurenciát kizárva, elnyomva, hogyan dőltek be a cégeik.
MP kijelentette és megosztotta a F.cebookon - > TEHÁT TÉNY !!!!!!! A bíróság/ítélet és bizonyítás NEM KELL HOZZÁ !!!!! elég ha mondják és millió F.cbook és t.k-tokban megjelenik..... ...még szerencse, hogy MP nem "Uralkodik", hanem (liberális) demokrata....
Nem értem miért beszélsz még mindig gyanúról. A kételyed értem, igazat is adok, mert hova leszünk ha feltételezések alapján elvesszük emberek vagyonát, ne adj lecsukjuk őket. Csak még egyszer, ebben az esetben pontosan lehet tudni a NER-es bagázsról, ez tény, messze nem gyanú.
Hol a határ a gyanú alapján a jogi csűr csavar kikerülésére??? A Mol beperelhetné a magyar államot meg Hernádit, mert a nevében eljáró O.V. kizsarolta tőle az 5 % részvény pakkot egy KEKVA javára, majd a magyar állam következő képviselője ezt államosítja. Hernádi meg mindenhez asszisztál, mert ott lebeg felette a horvát börtön. Lényegében a cég tulajdonában lévő részvény állományt átjátszották ingyen az államnak. Nagy tulajok ehhez mit szólnak?
Ne értem a mínuszolókat! Szerintük hagyni kell, hogy a volt maffia kormány ellopta a pénzünket, az ország vagyonát? Szerencsére az emberek döntő többsége nem arra szavazott, hogy hagyjuk futni őket, hanem az elszámoltatásra és a felelősségre vonásra!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.