Hiába hergelsz, közben a 4igben +120db-al sikerült növelnem a készletem, nem érek rá a Molra! Megnézheted majd márciusban melyik hol fog állni, persze most is. Visszatérünk rá, tőlem nem áll messze a számok mások fejére olvadása. Továbbra is röhejes vagy.
3050 +2% . Mondom én, te simán végignézed a nagy emelkedést , közben végigokoskodod
cselekvés nélkül. Aki maga nem akarja, azon nem lehet segíteni. Tegnap
is, ma is lehetett volna jó köröd! Mennyire érzed magadon a fejlődésre
képtelenség jeleit?
A szerb elnök felszólította a Molt és a Gazpromot, hogy gyorsan egyezzenek meg a NIS-üzletrőlA Mol hivatalosan még nem ismerte el, hogy megvenné a Gazprom tulajdonrészét a Szerbiai Kőolajipari Vállalatban (NIS), most viszont a szerb elnök is nevesítette, hogy a magyar cég az érdeklődő. (Megjelent20 perce)
Elszomorít a sok mínusz, rosszul esik!😆😆😆 Biztos Balin és 1valaki is azért nem ír, na ők aztán kaptak rendesen, ráadásul a számaik se jöttek be. Balin már előre ünnepelt, hogy tavaly év végéig 3200 lesz és akkor ígéretem szerint nem írtam volna többet.
Tudod,a mínuszoknak akkor LENNE jelentősége,ha nem észnélkül nyomná a sok hülye minden hsz.-re.Még egy reálra is!!!! Ahogy itt műveli pár agyament ,teljesen értelmetlen lett a dolog. Személy szerint nagy ívben teszek a mínuszra és ez fájjon annak,aki nyomta...Neked is fáj? :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.