En nagyon gondolkozok mi legyen az a baj sokat ment de aki tegnap 45 ert vett …. Az nem adja el 50 alatt, sot bizik benne hogy annal is tobb lesz ! Varnek egy lecsengest majd valamikor es akkor venni. (Sell in may and go away lesz valoszinu , nyaron stagnalni szoktunk foleg, majd osztol raketa)
Megmondom őszintén reggel erősen fontolgattam, hogy eladom az összes certit, mert plusz 10 milliót hozott addig (kb 11 óráig) ma. Nem tudom miért döntöttem úgy, hogy eladás helyett inkább kivárok és percről percre figyelem. Miután szinte folyamatosan nőtt 43 ezerről szépen kúszott 43.700 körülre (kisebb hullámzással) Délután 2 körül felhagytam a defetista gondolatokkal. Elhúztam otthonról. hazaérve megállapitottam, hogy 750 a záró, tehát szépen tartotta a délutáni emelkedést. Kb este 8-kor észleltem, hogy a zárónál oda kellett volna figyelnem, hogy a második számjegy 4-es. Nem akartam hinni a szememnek. Ma igy rekord lett. Soha még nem emelkedett a portfolióm értéke egy nap 38 millióval. Ideje lenne abbahagyni.....
jön az ár bér spirál letörése minimálbér csökkentés állami dolgozok felének elküldése, piaci gáz áram és üzemanyag ár csökkenő bevételből, társ. adő emelés piaci létszám leépítés... stb
Nem tudom mi kene , sokat ment hirtelen …. Ha lenne egy pihi ott vennek megint …. De lehet certit eladom veszek rvt aztan ev vegeig tartas. Az ide profit mar eleg csecse. Erre raraknek még mondjuk 700 rv utan 5000 profitot az 3,5 milla. Jatszos tokere nezve 50% profit. Idenre!
Ha jól számolom, 37 hét van hátra, az átértékelődés certifüggő, van 40 és 60 is hetente. Viszont jön még egy oszti, amivel nem számoltál, az legalább a felét kompenzálja az átárazásnak. És ha innen 50k a cél, az 5k (fentiek miatt legyen csak 4k), az azért egy 12-14-16k értékű certin sem olyan rossz... De nem állítom, hogy ne lehetne még jobb vétel idén. "40k alatt ajándék." Csak el kellett hinni...
Nq 24750-25300+ Sztem vicc. Olajár mutatta az irányt. Pont én írtam, nem fogják tudni tartani a gapet 104-97 Réstöltés lesz. 4h alj vonalig lejött. 91 alatt már long trend törés. Mintha az készülne.
Raadasul olaj csokken ! Holnap 46k? Lehet rvt is el kene adni ? Certit tuti mert egy optimista 50 k ev vegere 40 het es heti 50 forint kamat innen nar nem sok felertekelodes certiben. Rvben jo lehet még ez is siman
45 ot korabban ev vegere aztan mult heten nyarra vartam erre itt vagyunk , at kell gondolni a strategiamat :D certiket holnap kiszorom es varom a beszallot , rvt tartom most ez az elgondolasom
OTP részvényesek ide!