Szar van a palacsintában, valami nem kóser. WTI simán felmászott a felfele haladó 1h középre... Túl sokat esett. DAX halálkereszt volt tegnap, aki tudja mi az, készülhet. 21900-24250: kb. még semmi nem változott. 25500-21900-24250. Valaki írta,h jön a B hullám, akár el is készülhetett. OTP tippmix: OTP: megyünk tovább, 40k+ FEL OTP: Már megjöttünk a Trump féle békékből: jön a roló: LE
Én DAX-ot akkor veszek mikor a HUF erős az EUR-hoz képest. Ma nem vettem mert túl nagyot ugrott a DAX. WTI-t meg akkor mikor a USD-hez képest erős .. ez a háborús olajat kihagytam a csütörtöki shorton kívül nem volt pozicióm. (Nem volt miből, minden OTP-ben volt/van)
Én nem táraztam, ki de egy hónapja mindennap vettem záróban ... csütörtökön már a keddi zsemle pénzem is OTP-ben volt ... ma adtam el belőle hogy Kínai levesre is jusson.... de tényleg csak annyit. Ja tegnap is adtam el, és azt is visszavettem záróban végül ... remélem e hét pénteken is mosolygok majd ... :-)
Nesztee kolléga dax topicbol soha nem nyit shortot. Savozas 35 buy 37k sell. Fordítottja volt a hazardjatek, így utólag. Tehát a trend Irán-y :) volt a nyerő, utólag. Előre nehéz látni. Ami tényleg érdekes volt, ez nem vitatható: wti 100-115 alatt is emelkedtek a tözsdek, megérzésre? Sztem a többség tudta hogy Trump fog letérdelni: taco trade. Tipikus szajkarate, porig bombázom, 1ora múlva meg béke. Mivel magyarázod, ha nem azzal hogy VIP beszállót csinált a haveroknak? Miért nem tudta azt mondani hogy tárgyalunk? Mert poziból beszél-t Annak is olvass utána hogy Trump figyeli az indikátorokat....ennyi
Illetve nehéz egy oldalazást olyannal megjátszani amire érzelmileg rá vagy függve. Évek alatt sokat nyertél vele. A kimaradás félelme miatt. De pl egy commerzbankkal simán. 30 körül megveszed, 34 fölött eladod. Kis tétellel, érzelemmentesen. Az oti az más sztori. Igaz, Tamás?
A sávkereskedés buktatója. Ezért nem kell ilyenekkel játszani. Amikor senki nem várja jön egy változás és elhagyja a sávodatm te meg papír nélkül nézheted. A robot hetekig gyűjtötte 36 os átlagon. Ma reggel kitárazott belőle 4000 nyerővel.
Tegnapi cikk. a hormuzi szoros lezárásal "prémiuM" áron értékesítették az olajat. tehát még jól is jött nekik. simán kapnék az alkalmon, még segítenék is Iránnak, az arab államok együttesen, elhesegetni onnan USA-t. egy kis kartell-kereskedés. Ha megnézed a korábbi 20%-os beszakadásokat, vagy rakétákat, "böjt volt utána", vagyis visszapatt. ezért fognak esni a tőzsdék. legalább 5-10%-os korrekciót várnék a 20% beszakadás után. NQ-n már látszik is. a tegnapi Trump nyilatkozatokál 23800 volt, most meg 25050-ről indul...
OTP részvényesek ide!