Mert nem akartam hogy egy kis visszatesztnel kiussek aztan esik tovabb. Fel orara hagytam itt a gepet, es pont akkor szolal meg ez a marha. De mar megy is vissza, szoval jol megszivtam. Dax is csordogal vissza.
Miért nem stoppoltad le? Stop a barátod. Bátor pilóta! Írtam, 35k STOP -500: 34500, a sors keze: napi min 34600. Viszont a Bátor pilóta itt és most elteszi az 1000 ft nyerőt, mert ez a Trump hír fals, Irán cáfol. Olajár BOOM "Hírre FEL hírre LE". A lendület ereje. Fedezékbe vonulnék. Ha longom lenne, akárhol jár az OTP, itt és most azonnal sell, az a tuti ami a zsebben van, a többi csak "remény".
2026. március 23. 12:56
Megosztás
Farsz: nem volt tárgyalás Amerika és Irán közt
Az iráni Farsz hírügynökség azt írja egy "kormányközeli forrás" alapján, hogy sem közvetlen, sem közvetett tárgyalás nem volt Irán és az Egyesült Államok közt. A meg nem nevezett tisztviselő szerint "Trump megijedt" az eszkalációtól, mivel Teherán erőművek ellen akart csapásokat mérni. Teherán hivatalosan nem nyilatkozott Trump elnök bejelentéséről.
Reggel vettem ts77-et 10100-ert es mar 10700-nal jart amikor itt hagytam a gepet fel orara, mire visszajottem az arfolyam 9100. Egy orat varhatott volna a bejelentesevel ez az idiota trump. Napok ota esik ez a szar es akkor pattan amikor en shortba allok.
Teljesen biztosan. Kritikus szinten áll minden. Ilyenkor mindig jön a jól bevált blöff. Amúgy meg 5 nap teljes bizonytalanság VS pár óra. Legalább kis korrekció lett.
Persze... A múltkor azt kamuzta, hogy vége. Pár órára bevette a piac, aztán rájöttek, hogy szokás szerint hazudozik, meg hülyeségeket beszél és ment tovább minden ugyanúgy.
Trump melletti tőzsdézés olyan érzéseket éleszt újra bennem , mint amikor a 91-92 körül a haverommal bejártam a Szegedi Nemzeti Színház melletti kaszinóba rulettezni német márkáért. Pirosra vagy feketére tegyem ?....
OTP részvényesek ide!