no, és ekkor a brokik az elfogyasztott ebéd utáni pihenő elteltével a fehér csík(ok) felszívása után nekiállnak a piacon maradt árva elkeseredett kisbüfik szaros papírjait is felszívni... :-)
nekem aztán mindegy :D Nem otp.... lehet azóta már felvásárolta az erste azt a céget, vagy ha olyan hülyék voltak hát így jártak. Történelmi jelentősségű dolgot írnak, de nem az :D
Mivel a befektetésre ajánlott legalsó fokán van és nemrég volt a rontás meg választások is lesznek, abban mindenki egyetértett, hogy semmilyen leminősítés nem lesz. Szóval nincs semmi látnivaló. Ez biztos nincs az emelkedés útjában. Hétfőn akkor megy tovább fel. Lehet most jól bevásárolni!
~ 33500 = erős = relatív: OTP 1D: https://kephost.net/p/MjExMDI1NQ.png sávok. így rajzolva még nincs kitörés, a kolléga jól írta. sárga tetők illeszkednek, tehát sávtetőn vagyunk. Elliot 1: 30000 Elliot 2: lentebb kell jönni picit a lendülhet. 29800-29700-29450 (ez: 29450) alá nem várnám, ha long) 29450 esetén teljes értékű inverz fej váll, ahogy a kép is mutatja az RSI-ben, a charton ferdén, mélyebbre rajzoltam, engedjétek el. a charton a sárga lefele tartó tetők: az RSI-ben a vízszintes narancs, a párja. ezt kell megugrani, ha megugorja, átviszi, akkor nem csak korrekció, hanem újabb long impulse.
először engedd már fölé kérlek. majd ha átmegy rajta, akkor esetleg beszélhetsz róla. Én egy kicsit szutykolósabb elliottal számoltam 29600 (1) 29400 (2) 30000 (3) ~ 30000-at kijelenthetjük az (1) pontnak. Most látjuk a 2-est, a korrekciót, valami támasz pontot kell keresnünk 1h-4h-t nézegetve, akár 4h közép, akár 1h közép, ahogy éppen kiadja. Mivel a 31000-ről érkező első talp pont 29450, ez fölött várnám, hogy megáll valahol. de ha 29450, akkor egy göynyörű inverz fej váll is lehet belőle akár. nyakvonal 31000, vállak 29450 (ha nem jön le, akkor is), fej 28600-28400. 28500-al számoljunk, 2500 31000+2500 = 33500. Erős. Kolléga írta az előbb, hogy 30400 környékén vagy felette látja a longot, ez még mindig csak esés korrekciója. csökkenő tetőket húzzátok össze, és kiderül a matek.
Szerintem a devhitel pálya, de egy nagyon konszolidált, polkorrekt megoldásra számítok. Ami az országot illeti sok rossz hír van. Gyakorlatilag nem működik önálló entitásként, nincs saját pálya. Ez hosszú távon baj szerintem. Az OTP boldog, sőt, az összes bank, mert kockázatmentesen adhat hitelt 20-25 évre úgy, hogy a 3% feletti rész garantált. Tőzsdei szempontból 25-évig vétel. Nem? Ország szempontból? ....Na ez a kérdés.
OTP részvényesek ide!