En nem vagyok guru a temaban, de ha iden vesznek bankot vagy akar tobbet is ami jol termel, es pozitivan rendezodik az orosz-ukran helyzet, jovore meg sikerul megbuktatni orbant es maffiajat, akkor szerintem az otp ertekeltsege elerheti minimum a 10-et, ami a jelenlegi kb 4000es eps-el szerintem is minimum 40ezer ft.
Nyugati típusú szolgáltatás kapitalizmus pedig erre épül.. paradox módon ezek a bedőlése, omlás ok nekünk még jól is jöhetnek. Lásd most Truman vádjai miatt dax mozgása , de akár a BÉTnek is jól jött némi hullámzás 👀
Hát ebben sose fogunk egyetérteni. Minek kövessen az ember újra és újra kezdő hibákat .. Az a baj , ha hobás az ember mentalitása , az azért veszèlyes, mert egy hiba a tőzdén akár évek “ munkáját “ képes nullázni . Mindegy . Az egyenleg kérdése is érdekes dolog, mert ha az ember beáll arra hogy évi x százalék könnyen megreked a fejlődésben.. Mindegy . Nálam nem férnek már bele kezdő hibák ..
jól behülyítették a népet, az állampapír kamatfizetéssel, menyit is írtak 1000 milliárd jön majd a piacra lakást venni, ami persze nem igaz, de ezért, megijedt mindenki, hogy nagy áremelkedés lesz emiatt, gyorsan veszik a lakásokat, aztán majd nyáron jön a kopp,
OTP részvényesek ide!