Semmit. Ahogy írtam is, mindenkinek szíve joga úgy kereskedni, ahogy neki jól esik, csak esetében (Macus) feleslegesnek érzem ezt a szenvedést, ha ennyire bizonytalan és maga sem tudja mit akar. Én, mivel nem vagyok profi, sőt... nem is vágok bele a ki-be ugrálásba. Nem tudom, ő mennyire nevezhető profinak, de nekem abból amiket itt ír - és ezzel most nem megbántva sem őt, sem pedig senki mást - nekem nem az jön le. Én csak azért tanácsoltam volna, h ha láthatóan ennyire bizonytalan, akkor inkább ne ugráljon, mert úgy néz ki, h nem jár vele a legjobban.
Ez mit jelent pontosan? En nagyon nagyon kezdo vagyok. Pontosan milyen lepesekbol az shortolas 14500 vagy 14700 -nel es 15200-15300 a kinyitas? Szeretnem valahonnan ezt megtanulni. Ha van idod leirnad? Nagyon koszonom!
Ez mit jelent pontosan? En nagyon nagyon kezdo vagyok. Pontosan milyen lepesekbol az shortolas 14500 vagy 14700 -nel es 15200-15300 a kinyitas? Szeretnem valahonnan ezt megtanulni. Ha van idod leirnad? Nagyon koszonom!
Egyik nap így masik nap úgy..? Akkor ahhoz mit szólsz,hogy sokan napon belül 4 5-ször váltanak irányt hol shortban,hol longban vannak..Aztán egy 0.5%-os napon bezsebelnek több száz pontot akár.. Nyilván nem az OTP-vel,de indexekkel már lehet ilyet...
Ez így ebben a formában nem igaz! Ott már nyitják a shortokat!😲 A pingi sáv álltalában a tető és ott lefordul vagy konszolidál! Az előtte lévőt már el sem érte, sanszos, hogy ezt megsem közelíti már ebben a körben! Még nem tom, de ki fog derülni hamarosan!
Jujj, biztos tartja a 14600 nál nyitott shortját 15200 nál 😂 Na kicsit segítek, a 14500 környékén nyílt shortok 14700 körül, felett záródnak, és 15200-300 között nyílnának újra!
Lehet, hogy túl röviden szóltam hozzá. Tehát: sok okoskodás nélkül úgy látom, hogy ha TŐZSDEI NYITÁS UTÁN leesik a részvény árfolyama, akkor kora délután, vagy záráskor (már mint a tőzsdei kereskedés zárásakor) felmegy a részvény árfolyama. Lehet itt elméleteket gyártani, ez is majdnem úgy működik, mint egy szerencsejáték, annyi eltéréssel, hogy itt sokkal rafináltabb csalók befolyásolják az árfolyamok alakulását, mint mondjuk a Totóban.
Egyre veszélyesebbek ezek a leszúrások! 300 alatt nagyon..!!!! 700 felett viszont kisüthet a nap! :) Ezeket a szinteket figyelném... Otp/h1 sac/kb https://ibb.co/C51HtZR
Én nem rendelkezem akkora tapasztalattal, mint Dani, így persze ebből kifolyólag nem is értek hozzá annyira, de nekem személy szerint már rossz nézni ezt a szenvedést, amit itt leművelsz egy ideje. Egyik nap erre állsz bele, másik nap a másik irányba, nekem ez már olyan, mint mikor a kidobott kutya rohangál az úton a kocsik után. Ezzel a ki-be ugrálással inkább csak a brokidat gazdagítod meglátásom szerint. Lehet jobban járnál, ha akár Danira, akár másra (leginkább magadra) hallgatva eldöntenéd, h mit is vársz és kitartanál mellette egy ideig. Persze más dolog, ha vkinek kereskedési kényszere van és minden nap érzi a késztetést, de sztem ez sokkal rizikósabb és kevésbé kifizetődő, h egyik nap így, másik nap meg már máshogy látod a történéseket. Persze nem vagyok én senki, h bkinek is megmondjam mit csináljon, v. h hogyan kereskedjen, ez csak egy 5let, ha megfogadod megfogadod, ha nem, hát nem.
Egyelőre kivárás.... nem tudom elképzelni hogy egy ilyen reggeli akció után kilőjünk mint egy rakéta. Szerintem ma se zárunk pluszban, sőt holnap hasonlót kéne csinálni reggel mint ma.
OTP részvényesek ide!