Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dniel
dniel 2023. 03. 08. 07:39
Törölt felhasználó 2023. 03. 08. 07:38
Én optimistabol hetekkel ezelőtt átfordultam a pesszimista forgatókönyv irányába. Moodys után vártam 10300 at. Anélkül lett még rosszabb. Nincs pénz a BÉTen ez evidens. Az esésnek rendszersuintű országon belül keresendő okai vannak.. USA sem segit de messze nem azon mulik. Kérdés kik miatt esünk . A magyarok szállnak állampapirba és/vagy a kiülfőld maradéka száll ki, mert akkor más lehet az esés mértéke .. nem soká jelentés. szerintem az alapvető irány  csökkenő árfolyam. 
Törölt felhasználó 2023. 03. 08. 07:26
Előzmény: #1222234  macibear
Van egy pénzitézet egy olajiprai vállalat egy gyógyszergyártó és egy telekommunikációs cég.  
Egyesével nézve egyik sem rossz, sőt! 
Alul vannak értékelve? 
Egyszerre ütik őket mint a répát!
Ez nem a cégekről szól már , jelentések ide vagy oda . 
A BÉT-en nyomás van, forgalom pedig nincs és ez nagy baj.
Paja1975 2023. 03. 08. 07:08
Előzmény: #1222236  Kisfiatal
Sp nelkul is vannak gondok. Fel hivnak a figyelmed, hogy Magyarorszag 4x akkora kamatot fizet, 2,5X nagyobb az infla, eus penz nem jon, hitelezes befagy, fogyasztas esik, ipar zuhan. Soroljam? A magyar piac mas utalok jar. Szoval a kinti eses, csak egy extra 
Kisfiatal 2023. 03. 08. 07:03
Stratégiai long pakkod megvan még maci? 
Mit gondolsz a tegnapi powell beszéd felejtosse tette a longot? Ugye ha sp tartosan esik, mi se nagyon mehetünk felfelé...
rookie654
rookie654 2023. 03. 08. 07:03
Előzmény: #1222234  macibear
Tudom, nem jó a medvét ingerelni, pláne, ha morgós kedvében van, ezért kérlek ne harapd le a fejem a kérdésem miatt! Én csak azt szeretném tőled +kérdezni, h azt hiszem tegnap reggel írtál egy olyat, h benne kéne legyen egy cirka 1500-as elmozdulás. Nem találtam, (lehet csak én vagyok bamba) hogy ezt miből gondoltad, azért szeretnélek megkérdezni inkább így direktbe, h ennek van-e vmi konkrét oka, amiért ekkora elmozdulást vársz rövid időn belül. 
macibear
macibear 2023. 03. 08. 06:21
Előzmény: #1221671  macibear
Idézet egy hétfő reggeli bejegyzésemből ...
.
"Ha bejön egy-egy ilyen FIBO-ra alapozott várakozás akkor jön a megdicsőülés. :)
De nem mindig jön ám be. Nem megy el a várt szintig. Túlszalad rajta mintha ott se lenne. Olyankor aztán jönnek a megjegyzések.
Egyébként ezek a FIBO szintek a lehetőségek tárházai. 
Az egyik szintig elmegy ... Melyikig?  Mikor? ... Nem folytatom ... 
Van a FIBO-ban valami ez tény. Gyakorta működik. 
Aztán vannak a pofára esések és magyarázkodások. Az is tény ..."
.
Hát nem megmondtuk, hogy ez is lehet ...  Ott van mindannyiunk rajzán mint lehetőség.
Magyarázkodunk ...  
Tény: Nem erre a lóra tettünk, bár mindannyian láttuk, hogy ott van az indulók között. 
Dokumentált rajzaink vannak róla. És? Írtuk, hogy ez lesz? Nem. Lehet ..., meg benne van ... meg izé. Ez így nem gromek. 
Senki, egyetlen elemző, egyetlen kritikus nem mondta azt konkrétan, hogy a héten lesz kötés 10 200 alatt. Tizennyolcan szavaztak a lefele várakozásomra, ami ide mutat. Ők esetleg verhetik most a keblüket. És? Tegye fel a kezét közülük, aki ott vagy a környékén várta valamilyen vételi formában az árfolyamot!
.
Folytatódik szarkasztikusságom ...
.
Javaslom tegyük félre billentyűinket a TA magyarázkodásval, szidásával, ócsárolásával kapcsolatban.
A TA ilyen. Néha ... hangsúlyozom néha, tűpntosan lehet a TA alapján megjósolni valamilyen jövőt. De nem mindig. Többnyire csak lehetőségek vannak, amiből az egyik teljesülni fog. Nagy kaland ... Melyik? No azt a kunszt megmondani. Hát nem megy állandóan.
.
Tudnék még morogni, de inkább lapozni kellene ... túllépni a tegnapi fiaskón.
Paja1975 2023. 03. 07. 23:44
Előzmény: #1222232  dniel
Megnezzuk, lehet mar holnap, de a heten valoszinu 
dniel
dniel 2023. 03. 07. 23:42
Előzmény: #1222231  Paja1975
én valoban hozzá szoltam a 7-8 ezres joslásokhoz asszem balinnak irtam, hogy nem kel anyira mérget venni rá... akkor még semmi nem indokolta ezt a nézetett mert nagyon sok féle cenárionak volt esélye... és még annak is volt esélye hogy usa 4300 at be célozza ami nyilván máshogy alakitotta volna az itenni dolgokat is ha még egy honapig felfele megy pl vagy másfél... egy darab divergenciára nem lehet 8 ezres célárat alapozni, és még most se mondanám h anyi lesz bár benne van könyedéna 8as tartomány... van egy szuper masziv trend vpnal amit bridge vonalnak nevezek az is még érdekes lehet mert az ritkán törik és amikor igen akkor nem hip hop jön vissza fölé... szoval most azt a vonalat nézném a 10k szinten huzodik jelenleg csontra kb... az igazi gebasz akkor lesz ha alá megy és nem csak leszur (bár még iylenre se volt példa) hanem csak le szakadt alá és onnan nem volt vissza ut már... szoval 10k-n nagy harcok lesznek várhatoan...
Paja1975 2023. 03. 07. 23:34
Előzmény: #1222229  dniel
Ok. Nem biztos felre neztem, csak arra emlekszem, hogy sokszor kaptunk itt  ketten par honapja, mert lefele vartuk. En nem fordul ram, 8k alatt megnezem , mit kell tenni 
Törölt felhasználó 2023. 03. 07. 23:28
Én ahogy olvasom Ő is erősen lefele várja most TA alapon.. 
dniel
dniel 2023. 03. 07. 23:28
Előzmény: #1222228  Paja1975
Én egyáltalán nem várom felfele nekem az irány mindegy játszok mind két irányba.. usát mikor fljebb indult is már honapokkkal ezelöt el mondtam ha mégis tovább lép én uténa is nagy mélységekbe várom... otpbe azért száltam be longra mert abban biztam ha usan pattan otp is fog egy darabig... ha figyelted az elemzéseimet mikor a 10920-as gatya madzag el szakadt már jeleztem h pesszimistába váltottam át és nem várom ujabb csucsra.... pdf tanulmányomba is benne volt honnan fog le fordulni és az mitfog elöre vetiteni 11350 környékét irtam le ABC vel felmegy és egy reszelös ( ez esetben egy önmagához és a teljes ABC-hez képest is aránytalan mérettel rendelkező) c-vel lefordul az eléggé rosz jövö képet fest majd... ezek után halovány remény volt egy diagonálra,, de közben már a wedge alakzatbol kilogott féllábbal szoval ujabb gatya madzag ami már ennek is az esélyét elvetette szintén szakadt letolt gatyával szerencsétlenkedés ment majd ma jött a cél egyenes és az nem fel van... bár a cél is messze még... youtubon vannak videoim fel raktam a trend indikátort spx-re is... eddig bearishre áll és ha be adja a megerősitést itt csak a short fog játszani amig aljat nem fog also hangon 3400 de lehet joval lejebb is
Paja1975 2023. 03. 07. 23:19
Előzmény: #1222226  dniel
Veled mi lett ? Ugy emlekszem, te full shortos voltal par honapja, Azota meg csak felfele varod a piacot 
Bogi27
Bogi27 2023. 03. 07. 23:18
Előzmény: #1222224  Dimmego
Szia Dimmego.Koszi szepen a valaszt .Jo ejszakat kivanok.
dniel
dniel 2023. 03. 07. 23:08
Előzmény: #1222225  dniel
Szoval ugy tunik a full bearish cenario latszik kibontakozni a pánik fraktálok egymas utan jonnek es nem alnak meg 3 hullamnal hanem 5ig mennek a nagy TF-es testver alakzatokhoz kepest ez valtozas szoval ezekkre itt mar nem lehet alapozni olyan szinten. 4es hullamok kimerulnek csonka c vel cel zonat nem erik el mar oras tf rol lefele.... ez is mind a lefele nyomast erositi.... szoval aki a jelentestol bika piacot var azert imadkozok
dniel
dniel 2023. 03. 07. 22:57
Skacok ma nalam usa is kirakta az elso piros lampat napos macd-n, a b momentum szetup nem mutat egyenlore longos kepet a vartak szerint halad minden egyenlore egyre kisebb a sansz az uj csucsra... kozbe otpben leszakadt az utolso tamasz mar csak a bridge van 10k-n meg holnap varom h oda lemenjen es jelentesre talan fekhuzzak valameddig de ha ez innen fordul eszaknak le**opom magam. Meg a swinges longomat is be basztam bukoba anyira gaznak latom a strukturat ez az epitmeny meretaranyok es hullam szamok tekinteteben 9200 alá is vihet konyu szerrel ha impilzus hullam megy le es eddig jo a kep h ne aljon meg kis meretben.... ma bux otp bazis csatornat torte le forgakomm melett.... 3dik hullam kozepeben vagyunk es innen nagyobb leptekkel lehet mar lefele haladni mert mostmar a gyorsito savban mozgunk nem a tingli tangliban... richteres momentum se mutat fordulot egsedul a 9 hullam es a hetee fordito doji lazhato de ha mindenhol esore fordul a trend annak is fel van adva a lecke... 
Dimmego 2023. 03. 07. 22:31
Előzmény: #1222220  Bogi27
Még semmit nem tudni. Április közgyűlésen dől el.
Törölt felhasználó 2023. 03. 07. 22:11
csak a certiseknek.. a certi az halál.. a legtöbbet certivel kerestem és a legnagyobb bukta egyike is egy certihez köthető... a másik a koszos soroshoz. 
Törölt felhasználó 2023. 03. 07. 22:07
Előzmény: #1222218  gmbl
Én nagyon sokáig felfelé vártam . Ment is szépen fel . Kerestem is vele. Majd elkezdett lefele csorogni.egy idő után eladtam belőle..Jelenleg azt inkább tartom valószínűnek, hogy megtört az emelkedő trend és lejtmenetben vagyunk. Nem világvége várás..realizmus.. egyenlőre megvárom a jelentést..
Törölt felhasználó 2023. 03. 07. 22:00
Előzmény: #1222218  gmbl
Hát a TA-ban - Hathor is feltette, talán a másik fórumban - épp egy dupla-csúcs nyakvonal törése lefele naposon, ami nem a legjobb előjel az emelkedéshez. Közben a fundák sem állnak már épp toppon, gyakorlatilag minden eladás/bizonytalanság felé mutat. A kinti indexek is esnek, EU/USA egyaránt. Lehet, hogy ez csak egy ilyen nap volt, de azért a fentiek mellett ne menjünk már el csak úgy csukott szemmel. Amit írsz az igaz egy oldalazó mozgásnál, viszont, ha elindul valamelyik irányba, akkor abból az fog következni, hogy vagy a zöld, vagy a piros gyertyákból lesz majd több...

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek