Volt ma egy közel 3% esés, és sokaknál ez világvége! Csak mondom, hogy idén eddig öt olyan nap volt, amikor OTP 2% felett emelkedett és csak három, amikor ennyit esett. Volt egy olyan nap is, amikor 3,37%-ot ment fel, mégsem jött el a kánaán. Most ez ilyen nap volt. Nem mehet mindig felfelé a tőzsde. Persze ha valaki folyamatosan bukik az ne tegye ide a pénzét, mert valamit nem jól csinál. Önmagának tesz csak rosszat vele.
Arra ne varjal, a kamatok meg ennel is magasabbak lesznek, vagy elengedik a forintot. Sajnos ezt elkurtak, nem kicsit. Konnyu kiralynak lenni, ha van penz, most kellene okosnak lenni
Sok bennfentes van akik tudják milyen lesz a jelentés és ahogy esik az árfolyam nem úgy hiszem, hogy túl szép lesz! Én is úgy gondolom hogy visszamegyünk 10.000 alá de lehet pénteken meglepi is és elindul felfelé de ennek nagyon kicsi az esélye! Én sem gondolom, hogy bárkinek is jó ötlet venni mert lesz jobb beszálló is, kérdés utána meddig fog oldalazni! Én is sokat tettem a pmap és DKj-ba mert az biztos vagyis biztosabb és nem itt kell rágódni! De ahogy olvasom egyre többen mennek át papírba és ez szépen ki is szívja a tőke nagy részét a BÉT-ről, nem is csoda, hogy a forgalom is kevés, én személyszerint itt csak bukót látok és erre az egész év is rámehet
Azért még ne temessük. Ma kihasználta az alacsony forgalmat az Erste és elvette a TL82-vel rendelkezők pénzét. Utána csökkent áron tudott még vásárolni így felfelé is keresni fog rajta. Elég jó a várakozásuk az OTP tavalyi eredményéről és az MNB közleménye a bankok tavalyi teljesítményéről is ezt támasztotta alá.
Én úgy nézem, hogy a jelenlegi árfolyamhoz képest egy év alatt el tudok e képzelni 20 Százalékos árfolyam gyengülést...igy megfoghatobb mint ha ugy nézem 8K
Ez most sokkal rosszabb lesz mint a covid. A kamatok meg sem allnak, itthon is 20% felett lesz boven. Ki fog venni otp ilyen kamatok mellett. Az intezmenyiek kitaraznak, a haziasszonyok beragadnak.
Ti amúgy milyen meglátások miatt várjátok, h 8k-ig lemegy? Ne értsetek félre, nem kötekedés, csak laikusként kérdezném. 8k ugye kovid és háború kitörése okán volt. Ok, h szar itthon a helyzet, de pusztán emiatt tényleg reális lenne, h újra lemegy odáig? Vagy más miatt gondoljátok reálisnak?
Eladod és türelmesen vársz, a következő beugróra, vagy a shortosok útját járod. De akár várhatsz is az eladással beleülve, napi egy imával, a shortosok átkozásával egybekötve (-:
OTP részvényesek ide!