Ja, ja. Sajnos, én is pont így jártam. Hallgattam valakire, aki sok chartot csinál és sokan szidják is.... Hiba volt. De biztos lehet nyerni is, csak túl nagy a rizikó. Többé én sem merek már próbálkozni....
Sok mindenen gondolkodtam. Oké. eladja az ember.Mint itt sokan tették..de mihez kezdtek utána. ÉN azt vettem észre sokan eladták és visszaszálltak és most megint bukoban vannak. Ezt nem akarom eljátszani..egyenlőre tartom. jelentésig biztos nem adom el..
Negyede van meg. Fele DKJ meg PMP. A többi telekom, meg richter. Telekom , Dunahouse az oszti miatt . Meg Richter de attól nem félek hogy ennél sokkal jobban megmukkanna.Viszont OTP-t én most vételre senkinek nem ajánlanám.. Főleg olyan indokkal hogy certi kiütve azt rally fel..De inákbb tévedjek ebben.. Valami azt sugja szar van a palacsintában...
Nekem csak az a furcsa ,hogy esik annak ellenére hogy nem mínősítetek le minket.Ez az egész esés nem lehet hogy azért indult be mert vkik tudják ,hogy nem lesz osztalék egy fillér sem.
Még jó hogy nem minősített le minket a Moody's.Biztos mindenki 5000 re jósolná az otit. Egyébként elég negatív a hangulat a fórumon nem ilyenkor kell venni?
Esküszöm kezdem relisnak tartani a 7800at amit irtál.. Nézzük logikusan mi várható még.. FED keménykedés mindenképpen...Uniós pénz nyár végéig tuti nem.. De ha lesz is maga a herce hurca ideje már sok embert belök PMPba még akkor is ha nem ugy tervezi jelenleg. Mindamellett hogy most is folyamatosan szedik ki a pénzeket. Ja és ujabb minősítések nyáron... Héten szerintem beverik 10 K alá Nézzük Csányi mikor avatkozik be..8Knl előbb biztos nem.. szóval az ideális pozuicio OTP-t longra venni 8K...
OTP részvényesek ide!