gmbl

Regisztráció: 2023-02-03 12:23:24

Hozzászólások száma: 359

Utolsó hozzászólás: 2023-03-28 08:45


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! ma, 08:45
Db nem Ft🙂👍
OTP részvényesek ide! ma, 08:38
Vagy csak annyit vett, hogy ne essen🙂🙂🙂 60k nem 100
OTP részvényesek ide! ma, 08:30
Vagy nem vette, mert nem kellett. Ment anélkül is.🙂
OTP részvényesek ide! hétfő, 10:41
Akkor már nem lesz rá szükség (és nem is lesz érdemes)
OTP részvényesek ide! vasárnap, 17:48
Valóban, bár csak a kapcsolt folyószámlát látod az opciók között, az átvezetési számláról is teljesül a vétel. Sőt, ha nem tévedek, először onnan használ fedezetet. Alighanem az átvezetési számla és a banki folyószámlád is kapcsolt folyószámla az értékpapír számlához. Emiatt az elnevezés megtévesztő. Ez először nekem is dilemma volt, aztán kipróbáltam és működött.
OTP részvényesek ide! vasárnap, 15:14
Az átvezetési számláról is költhetsz,
OTP részvényesek ide! vasárnap, 12:34
Látom nem érted, hogy közel 100% biztonságú befektetési döntést hoztam. Ne erőltessük tovább.
OTP részvényesek ide! vasárnap, 11:39
Szia! Ahogy ígértem, átgondoltam a tanácsod és megfogadom. Nem lesz több óraátállításosdi meg robotozás részemről. Az okaim önzőbbek annál, hogy téged idegesít. Nekem meg nincs kedvem a kioktatósdihoz is az igen kockázatmentes, viszont cserébe minimális haszonnal kecsegtető hozzászólásaidra – Pl.  „Ugyanúgy ahogy esni sem eshet örökké, úgy a fák sem nőnek az égig, 2 irány van.” - pazarolt időn felül. Viszont a „Nem tudom, hány követődet viszed be a málnásba, de nem irígylem őket.”, meg a " „Nem biztos, h mindenki objektíven tud mérlegelni" megjegyzéseid ébresztettek bennem némi lelkismeret furdalást, ezért ideírom, mit gondolok én a legutóbbi málnásba menetelemről, mert mint írtam pénteken - épp amikor amikor megtörtént -, vettem párszáz részvényt 10.250-nél egy jó kis daytrade reményében: Na, ebből nem lett 600%-os időirrányos haszon, mint az előző körből. Még lehet belőle 60%-os néhány hét alatt, ha visszamegy 10.500-ra, az még mindig erősebb, mint a PMÁP, igaz kockázatosabb is. Legrosszabb esetben pedig úgy járok, mint az OTP MRP programjából részesedők, mert már előző nap vettek nekik 80.000 darabot 10.260-ért és így ez már számomra is100%-os biztonságú kimenetel volt péntek reggel is. Bizonyára nem Pénztáros Piroska érintett. Ennek az MRP programnak, ha jól figyeltem kb. 11M darab részvénye volt december végén, és nem kapkodnak az eladással. Kicsit hosszúra nyúltam így a végére, de mint ígértem ez nem lesz így a továbbiakban. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a kérdésimre adott válaszaikkal – Pl. könyv bemásolása – segítettek. Különösen pedig stolz-nak, aki valóban minimálisnak nevezhető tőzsdei tapasztalatomat hűen tükröző kérdéseimre is segítőkészen válaszolt. Cserébe őt idézném azoknak, akik utánam jöttek a málnásba, de nem gondolták át objektíven mit is tesznek: „Nem kell befosni ….” Üdv.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:52
Igazad, van. Ezután ritkán szólok és semmi konkrétum. Szép hétvégét.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:43
A vége költői volt. Nem várok választ, visszanéztem magam.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:38
Köszönöm, megfontolom. Szerintem azt is mindig odírtam, hogy senki ne vegye biztosra. Ettől még a találati arányom bitang jó ha nem tévedek. Nézd vissza az elmúlt heteket.  Nyilván nem 100%. Gondolom felnőtt emberek olvassák amit írok, és mérlegelik döntés előtt. A tiéd milyen?
OTP részvényesek ide! péntek, 16:29
De jó! Látjátok, hogy négykor pontban eltűnt a robot, ami támasztotta az árat? Russzul járt az órája :)
OTP részvényesek ide! péntek, 16:25
Köszönöm, most már látom miért nem láttam. Neki már elmúlt öt óra. Nem lesz itt már semmi. Lássuk mi lesz záró után.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:14
Még tartom, amit fél háromkor írtam: Szóval ma délután, ha nincs katasztrófa a DB-nél, akkor emelkedés lesz ésszerű mértékben, gondolom úgy 10k-ig. Kérhetek könyvet? Nem látom jól mi van a robottal. Gondolom arra is figyel, hogy péntek van.
OTP részvényesek ide! péntek, 15:00
Nézz rá az 5 napos chartra, meg a félévesre, meg az évesre. Ezek némileg elenntmondanak annak, hogy csak rövidtávra.
OTP részvényesek ide! péntek, 14:39
Négy után gyorsulhat, ha addigra emelkedik, addig semmi különös.
OTP részvényesek ide! péntek, 14:28
Kicsit talán több is.
OTP részvényesek ide! péntek, 14:23
Na, vissza is jöttem. Imádok tanulni a robotunktól. Az van, hogy már dolgozik. Nem volt esés mostanáig, ahogy vártuk is (ő meg én). DB tartja magát sőt még ment is 3%-ot fel . Robot maradt a tervnél, felfelé nyom vagy fékezi az esést. Így aztán mindegy is mi van ma. Amint elül a pánik, vinni fogje felfelé tovább. Hacsak nyitásra meg nem gondolja magát, az még kiderül. Szóval ma délután, ha nincs katasztrófa a DB-nél, akkor emelkedés lesz ésszerű mértékben, gondolom úgy 10k-ig.
OTP részvényesek ide! péntek, 12:11
Mondjuk a DB 13,5 %-ot esett napon belül. Csak nem ugrál már nagyon lefelé. Vagyis 9950-en kettő-fél három körülig szerintem vehet még aki akar. Aztán foghatja a fejét, hogy lemaradt.
OTP részvényesek ide! péntek, 12:05
Vagyis kettőig kb. ráérünk venni, addig nem marad le senki semmiről. Tovább esés azért jöhet, de azt a piac fogja csinálni, ha lesz.

friss hírek További hírek