Én nem tudom ki mekkora bukóban van, de én azt irtam korábban és tettem is, hogy -9 % eldobtam, mert itt jelentősebb felfelé mozgás nem várható. Be kell látni, most ez van... Azóta más befektetésen már visszahoztam belőle 5 %-et az első Fed-es esés utáni korrekcióban pár nap alatt... Igy már nem fáj annyira, itt meg beragadtam volna ki tudja meddig (azóta ment újabb -10 %-ot). Ezekből a hullámokból, amit Amerika okoz , minden hónapban 5-6 %-ot lehet keresni, egy jó be-kiszállóval.
Ezért kell megvárni, hogy egyértelmű jeleit mutassa az emelkedő trend indulásának. Csak itt ebben a rv-ben 4 hónapja medve piac van, a külső környezet alapján pedig még simán van benne további 4 hónap medve.
Persze,egy szoval sem allitottam ennek az ellenkezojet. Nyilvan lehet meg lejjebb,sot akar joval lejjebb is,de ez korant sincs ugy kove vesve mint ahogy sokan hiszik. Az is egy csapda,h az ver azt gondolja, h ha vmi regota esik,az mar orokke ugy is marad.
Ilyen a tozsde . Te ugy gondolod hogy olcso az oti, en meg ugy hogy anyi amennyi a piacon es en nem vennek, Hetek ota adjak, a vilagban nagy az eses, plussz az oti veszteseges lesz egy darabig es nem er ennyitt . De , hogy sokan Itt pozitivak, fizetik az arat, volt idejuk rajonni pedig, hogy kemenyen adjak. De csak az alajat lesik, szerintem az meg nem Itt van
Azt nem tudom lesz-e felhúzás délután, a 75 bp-nak azonban van jelentősége. Azért is, hogy szükség volt rá egyáltalán, azért is, hogy rég nem láttak hasonlót USA-ban, és azért is mert Powel nem régen állította határozottan, hogy nem lesz ilyen mértékű kamatemelés. Szavahihetősége erősen megrendült, szóval próbálhatja ezt szépíteni mellébeszéléssel, csak a kutya sem hisz már neki.
Ha 28 eve tozsdezel pontosan tudnod kell,h az epp annyi ideig is tsrthat mint a reggeli harmat. Ma meg mindenki kesereg,10 perc mulva meg arrol beszel h micsoda lehetosegek allnak elotte. Mindezt detto ugyanarrol a papirrol. Kb barmibe lefogadom,h lesz ez meg ritka jo vetelnek kikialltva 3-5 ezer ft-al feljebb.
OTP részvényesek ide!