Vagyis a piac reálisan 10k környékére kelenne árazza a részvényt június 30-ra? Az ugye innen nincs ezer forintra és van még 20 kereskedési nap. Merre fogják közben mogatni? Fölé lőnek előtte és majd visszaejtik, vagy lefele tolják és onnan emelik föl?
A DAX-nak hetek-hónapok óta semmi jelentősége a BÉT szempontjából. Simán volt, hogy kint ezerrel zöldben voltunk, míg itthon masszívan pirosban. (Ilyenkor öröm a diverzifikáció - ld. megfelelő pozik Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban.)
Törölt felhasználó2022. 06. 02. 08:49
Valakinek valami tipp a napi aljra? Én 8500-ra ráálltam, de tartok tőle hogy nem lesz ebből semmi... Nem tudom mennyire fog látszódni a tegnapi pávatánc.. :/
Úgy látom kezd politikai fórum lenni. Most nem mindegy kinek hódolunk be hiszen 20-ba 102 éve elvettek tőlünk mindent huuu hajrá a mostani nyugat mert ők tették. Ja az jó amit a majom Ukrán elnök csinál szétvereti országát mint hogy be hódolt volna ja mert hajrá neki nyugat aki őket újjá építi ez a jó a majomkának. Persze hogy szidja a Magyarokat fél hogy Putyin vissza csatolja Kárpátalját. Ilyen is csak egy majom fejébe fordul meg.
Tegnap este megpróbáltam OTP fundás értékelést csinálni a bankadó után, Investingen kezdtem, de a biztonság kedvéért ránéztem a cég honlapján is, nem stimmeltek a számok, úgy belekutyulódtam az összehasonlításba, hogy fogtam és kitöröltem. Azért csak így kapásból, hogy miért nem lehet az EPS 400, mint amivel Pompi kábított. Nettóprofit 450 mrd körül lett volna, ebből lejön a 90 mrd bankadó, ezt végtelennek veszem, mert nem vezetik ki 2 év múlva, de az orosz-ukrán céltartalékképzés nagyon is véges és 1x lesz Q2-ben elszámolva, ha az "össz" bevételből 20% esik ki a háború miatt akkor 288 mrd HUF jön ki, ami hajszállal 1000 HUF/rv fölött, na ennyit a Portfolion csak úgy vaktában olvasgatásról.
OTP részvényesek ide!