Jo reggel. Olaj szepen esik. Bar most kina miatt elvileg. Ahiz kepest tegbap az otp pont akkor vesztett a lenduletbol mikor egy dupla aljbol felpattant az olaj egy esö trendbol... ha a robot ellebtetes fogadasokat kotnek akkor ma eros emelkedessel nyithat az otp
OFF! "Azzal is érvel a társasság, hogy az európai EEX börzén a 2., 3. és a negyedik negyedévre már nem tud áramot venni. Olyan nagy a turbulencia a piacon, hogy gyakorlatilag leállt a börze. A cseh és szlovák piacra nem adnak el, csak valamennyit a német piacra. " https://makronom.mandiner.hu/cikk/20220324_aram_nelkul_marad_a_szlovak_vasut
Alanfed 6 perccel lecsúszott (16:30ig megy a hivatalos tippjáték)..... szerintem @tibsi és @beze holtversenyben, 12005-el. de felületesen futottam csak át.
pont ezt irtam hogy buktam nem keveset a trükkjein, bár összességében szépen kerestem a teslán azért... sajnos ha nem figyeled folyamatosan a kommunikációját ,akkor hamar kivesz a zsebedből pénzt...
Ezt egyébként elég sokan csinálják, hogy RV-ben (is) kaphatod az osztalékot, tehát ez messze nem Musk géniusz újabb nagy ötlete. Most így hirtelen a Vonovia ugrik be, ami rendszeresen él ezzel a lehetőséggel. Illetve ők kedvezményes vásárlási opciót is szoktak adni, mely jogot ugyanúgy értékesíteni is tudsz, mint egy részvényt.
Valamilyen szinten zseni, persze. De ne legyenek illúzióid, nem az a célja, hogy te gazdagodj, hanem, hogy ő. A tavalyi bitcoin-os trükkjei elég sokat elmondanak a korrektségéről és a gondolkodásmódjáról.
Jó lenne az is, még az osztalék is, csak tudna már emelkedni az OTP. De itt is a legtöbben csak shortolják. Bízom benne hogy felmegy 14000 fölé a közel jövőben.
simán lehet...zseni a csávó sztenm is ...bár én szivtam már emiatt elég sokszor.. én már egy ideje csak napi kereskedést csinálok teslára, nem merek hosszutávban gondolkodni benne .. el is adtam 1070 nél ...még nyitás után, ami igy utólag nézve lehet elkapkodott volt... de ha elmondom hogy pénteken délután tévedésból vettem 0,5 tesla helyett 5 öt, és mivel a revolutnál nem volt már napi kereskedési lehetőségem, igy rohadtul örültem a felpattanásnak :)
Úgy látom nem mindenki fogta fel mit csinál Elon Musk! (Tesla.) Szerintem zseniális! Úgy fizet osztalékot, hogy fizet is meg, nem fizet! Ez neki csak egy könyvelési eljárás! Pl: 100 részvényre mindenki kap 5 részvényt! Nincs semmi kp, kifizetés - feltételezem nem adózik!? (Már jó!) Ezek után lehet, hogy be sem esik az árfolyam az "osztalék fizetésekor" - Majd aztán mindenkinek saját döntése, hogy eladja a + részvényeket vagy sem! Bele gondoltam mi lenne, ha OTP osztaléknak kapnánk 100/5-7 db. részvény jóváírást? ("Adómentesen")
OTP részvényesek ide!