Ugyanaz a hír, ugyanazokkal az eshetőségekkel, és pont. Másrészt ez szerintem is a legkedvezőbb szcenárió: az OTP nem vonul ki teljesen, de innentől kezdve nem fedezi a leánya tevékenységét ha az negatívba fordulna. Putyin egyébként most lövi tökön magát (és a szerencsétlen orosz népet) még jobban. Ugyanis ha végül kénytelenek lesznek ezek a nagy, nemzetközi cégek - óriási buktával - véglegesen kivonulni, akkor 30 évig tuti nem teszik be a lábukat Oroszországba. Innentől kezdve egyébként nem is kérdés, hogy ez az egész háború csak egy háborodott elme kvázi-önérdekű agymenése. Most (legkésőbb most...) kéne valakinek véget vetnie szerencsétlen nyomorult szenvedéseinek.
Én meg az ERSTE webinárt néztem ott meg az orosz-ukrán buktát 3000Ft-ra árazták... :D Ez is mutatja hogy nincsen konszenzus szakmai körökben sem. Most meg a szokásos dillemma hogy az emelkedés korrekciózik vagy a korrekció esik???
Mármint a magyar lakosság 2%-a. Külföldön ez jóval elterjedtebb, illetve nemtom, hogy az aktívan kezelt alapok a 2%-ba bele számítanak-e, ami ugye megint fektet részvényekbe...
Bocsánat, de nem arra szavaztunk, hogy merre indul? Én is a fel nyilra nyomtam. Kicsit fel és mehet le. Meg is volt, magasabban nyitott és ment le, ínnyi, hogy én levártam volna még egy 13000 fölé szúrást, hogy igazán becsapós legyen...
Jómagam is hasonlóan látom, de úgy tűnik ez most pszihésen megviseli a részvénytulajokat. Egyelőre meglep ez a reakció, de tévedtem ennél már nagyobbat is.
Szerintem a Csányi nyilatkozat az OTP tőke megóvásáról szól, nekünk, részvényeseknek. Lehet fundasan elemezgetni, amit a portfólió el is kezdett a cikkben. Ezért részemről köszi!
OTP részvényesek ide!