Így van mester, én mondtam tegnap shortra fel ! Kerek 13k-ról nyitottak a shortjaim és nap végéig mégy agyalok rajta, hogy zárom vagy átviszem jövőhétre.
Én nem szeretem keverni a híreket a technikával, mert az ember elkezdi a képet a hírek alapján olvasni. Egyébként 12800-at még illene visszatesztelnie...
Értelek. Nos én magam csak arra tudok hagyatkozni, hogy talán a hullámszerkezet majd megadja a választ. (Én egyébként még mindig nem zárom ki a dupla alj / vagy akár új mélypont elméletet...)
Eléggé el lehet dönteni. Tegnap kijött egy hullócsillag... Ráadásul 20 napos mozgót csak távolról közelítette meg és lefordult. Jönnek a rossz fundás hírek. Szerintem most teljesen világosan lefelé van az irány. Csak nem tudjuk meddig.
ja-ja....csak azt kellene eltalálnunk,hogy meddig "vissza"? sokan a 10500-t vizionálják, hosszabb távon.Ha nincs sok negatív hír,a lemaradók megveszik majd a kisebb eséseket, és mindössze 33%-os korrekció is elképzelhető a mostani emelkedésnek,ami 11800- 12.000 környékére viszi az árfolyamot. Legyünk túl a mai napon,és tutira okosabbak leszünk a ma kapott gyertyánk után.
OTP részvényesek ide!