szerintem erősen tartja magát az oti, ilyen negatív környezetben-hangulatban. Nem igazán akartam,de lehet longot indítok 11550-11600 között.Nem tudom eldönteni. Te mit érzel,mit vársz?
A felfüggesztés számomra azt jelenti, hogy meghagyták a lehetőségét a folytatásnak. A kilépés lezárja ezt a lehetőséget, szerintem ez romlás a viszonyban.
Ezek egy másik valóságban élnek...Nem támadták meg Ukrajnát???? Akkor mégis mit csináltak? Játék katonákat látunk csak egy terepasztalon?! Elmebetegek...
Putyin már elvesztette a háborút, csak senki nem meri megmondani neki egy kiszivárgott orosz jelentés szerint. Az állítólag hiteles jelentés szerint ott tart Oroszország nem egész két héttel a háború kezdete után, mint a náci Németország az összeomlása előtti időszakban./ellenszel.hu/
Már be is jelentették, az energia nem érintett. Sőt az acél sem. THE RUSSIAN GOVERNMENT HAS ANNOUNCED THAT IT WILL BAN THE EXPORT OF TECHNOLOGY, TELECOMMUNICATIONS, MEDICAL, AUTO, AGRICULTURAL, AND ELECTRICAL EQUIPMENT UNTIL THE END OF 2022.
OTP részvényesek ide!