Köszönöm szépen,lassan menni fog ez.Ti többet segítetek mint az OTP. A napokban a tőzsdei vonalra kereken 60 percet vártam,és utána bontották a vonalat.Borzasztó.
A várhetó jó jelentés miatt felment. Most látható, hogy a háború rosszabbra fordult, a béke vagy tűzszünet messze látszik, 10 alá is mehet bőven. Amíg nem látszik a fény az alagút végén, nem fog jelentősebben emelkedni.
Ez napos chart! Napon belül több egységet (gyertyát,téglát) is rajzol és vissza is veszi, ha az árfolyam visszahúzódik! Nincsenek kilengések, rések és az idővel nem foglalkozik! A tényleges trendet rajzolja! Másnap folytatja, akár irányváltással, vagy megegyezővel, ha nem mozdul, az árfolyam az egység mértékével (1 tégla jelen esetben 285pont), akkor nem rajzol semmit(itt nincs oldalazás)! Ezért láthatod, hogy leért a zászló becsapódásáig 101%, de záróra visszapattant az árfolyam és csak azt rögzítette. Mérésekre, kalkulációra nem igen alkalmas éppen ezért, de a trend nagyon is jól látható! A normál chartal együtt használom...! Ha netán ez a zászló is élesedik, akkor se hinném, hogy kifut teljesen, hanem a két támasz szint egyike megfogja! MIN 8800-8700! 10K-ig nincs gond...:)) https://invst.ly/xk9wy
Jó reggelt neked is Béla :-) Tudod jól,hogy a tegnap kiszálltam. Igen,realizáltam.Nem szabad érzelmi alapon dönteni. Kész vagyok ismét belépni, ha megfelelőnek találom a kockázat/nyereség saját "faktoromat".
Bízom benne, hogy nem a magyar kisbefektetők adták el az OTP
részvényeiket, hiszen semmi nem indokolta az áresést, ami bekövetkezett.
Bízunk benne, hogy a tegnapi áremelkedés nem csak átmeneti volt. A
számok is azt mutatják, hogy a külföldi befektetők adtak el az elmúlt
hetek esésében. csányi mondta ))
OTP részvényesek ide!