En meg azt neztem, hogy a konkurencia hol jar az aljak es a csucsok alapjan. Jo pelda az Erste. 15.6-rol felment 25.5-re. Most 20. Ez nekem OTP-re aranyositva 10,400 kellene hogy legyen. Azaz sajat reszveny hatasa +1200Ft.
"Sertorius külön téma. Jellemzően hosszú távú aljon vásárol. Egyszer ugyan belenyúlt az esésbe most tavasszal, de a nagyobb részt 8k környékén vette meg. Jól csinálják." És most OTP-vel megvetetik :) Talán a semilegal kategóriát megüti jóindulattal.
Re Macibear: Azért égeti, mert most már ott tartanak, hogy a
napi forgalom 20%-át is megveszik, kerül-amibe-kerül, csak meglegyen a támasz. A Sertorius áprilisban vette még, 8e és 9e között: https://bet.hu/site/newkib/hu/2020.04./Vezetoi_feladatokat_ellato_szemely_tranzakcioja_128389966 Re pomperj: De, a mostani felhatalmazás (ld alább) nagyon
széleskörű (max. 70M db, és 2021. október 15-ig élhetnek vele). Re Mac1: Ezt már tisztáztuk korábban, a felhatalmazás
szerint ez nem akvizíciós részvény csere célt szolgál: AZ IGAZGATÓSÁG 94/2020. SZÁMÚ HATÁROZATA Az Igazgatóság, a Közgyűlés hatáskörében eljárva a Ptk.
3:223.§ (1) bekezdése alapján
felhatalmazza az OTP Bank Nyrt. (a továbbiakban a „Bank”)
Igazgatóságát a Bank saját
részvényeinek megszerzésére, különösen - a Banknál működő vezetői érdekeltségi rendszer
részvényszükségletének biztosítása, illetve - a részvény árfolyam-ingadozása esetén a gyors beavatkozás
lehetőségének megteremtése céljából,
- az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások fejlesztése és
fenntartása, valamint - a Bank tőke-optimalizációjával kapcsolatos tranzakciók végrehajtása
érdekében.
Az Igazgatóság legfeljebb annyi 100,- Ft, azaz egyszáz
forint névértékű, a Bank által kibocsátott
törzsrészvény megszerzésére jogosult, hogy a saját
részvények állománya – a Magyar Nemzeti
Bank vonatkozó keretengedélyeiben meghatározott mértékre
is figyelemmel – a 70.000.000
darabot a jelen felhatalmazás hatálya alatt egy
időpillanatban se haladja meg.
Amennyiben a saját részvények megszerzésére visszterhes
módon kerül sor, akkor az ennek során
alkalmazott ellenérték legalább a részvény névértéke, és
legfeljebb az ügylet létrejöttét megelőző
napon, a Budapesti Értéktőzsdén rögzített legmagasabb ár
150%-a, illetve tőzsdei ügylet esetén az
ügylet létrejöttét megelőző napon a Budapesti
Értéktőzsdén rögzített záró ár 120%-a lehet. Az
Igazgatóság jelen felhatalmazásban rögzített jogaival
2021. október 15. napjáig élhet. A Közgyűlés
9/2019. számú határozatában foglalt felhatalmazás jelen
határozat meghozatalával hatályát veszti.
Igen szavazat: 10 (100%) Nem szavazat: 0 Tartózkodás: 0
Nem nyilatkozott:0
Budapest, 2020. április 30.
kíváncsi lennék mi történne,ha 1 nap nem vásárol...miért nem tesz olyat,hogy néha kihagy 1-1 napot?hiszen a spekik felhajtják az árfolyamot,így ők is kénytelenek magasabb árfolyamon megvenni, jó tudom,nem megyek ebbe bele,mert túl bonyolult.
Az osszes TA elemzesunkben azt a torzitast nem tudjuk jol beintegralni,hogy OTP veszi magat. EZ torzit minden alakzatot, nyilvan felfele. , Mar csinaltam egy fundas kalkulaciot elobb, hogy mekkore lehet az Srv hatasa? es arra jutottam, hogy 700-1200ft nagysagrend, hatasara OTP arfolyama annyival van feljebb mint nelkule. . A charton is jol latszik. Es ha eppenseggel oda tesszuk az EUFN BankIndex chartot OTP melle, akkor az a geppuskas Srv folyamat, szinte minden nap +10% addicionalis veteli ero, a chart szerint 2000-2500Ft aremelo hatasu is lehet. Aprilis kozepe ota. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200625v00sjhsm7.jpeg . De nem fog tartani orokke az SRV, es nem fog a hatas orokke tartani. Amikor OTP Srv kampanya leall? nos, ujra atmegy paralel mozgasba... es mivel akiknek odaadjak az SRV reszvenyeket, es azok abbol mindjart sokat ujra el is adnak, vissza is terhet az OTP gorbe ahol EUFN van.
Miért égeti a pénzét? - Csak feltölti a készletét. 2015-től folyamatosan volt 3-3,5 millió darab a raktáron. Még mindig csak 2,2-nél tart. - Nagyon alacsony áron adott át az idén az MRP szervezetnek. Lehet kevés volt és még pótolni fogja. De ha nem is az idén, jövőre megint át kell adnia 1,5-2 millió darabot. Megveszi most. Egyelőre én semmi elítélni valót nem látok az srv-ben. Húzza az idegeket, torzítja a TA képet, részben "befolyásolja" a piacot a hosszú ideig tartó, elnyúló vásárlásaival. Ennyi csak a gondom vele, de tudomásul veszem. Ez van. . Sertorius külön téma. Jellemzően hosszú távú aljon vásárol. Egyszer ugyan belenyúlt az esésbe most tavasszal, de a nagyobb részt 8k környékén vette meg. Jól csinálják.
Csak TA iránt elméletileg érdeklődőknek! Másoknak kéretik lapozni. Nem kell mindent meghallani. :) Inkább műhely munka. Ad, Pomper, Forty ... Barack Virág? https://invst.ly/r8qzk
Egyezünk! :) Időtáv. . Ma reggel én is long beszállót keresnék a nyitást követő percekben 11 500 környékén. SP futitól függő helyen. OTP nyitás utáni alj=OTP(17:00)-3x[sp(17:00)-SP(9:00)] DT-re. Napon belül tuti zárnám is. Lehet már az első fél órában, de ezt megint csak az SP mozgásától tenném függővé. De nem DT-zek. Így ezt nem játszom meg. Majd Zsuzsa. Figyeld a Nagys Asszonyt!
OTP részvényesek ide!