De még mennyire a hazaszeretetről szól, és mennyire igaz ma is! Azért ahhoz kellett volna nekik meg 4 év, hogy Adyt is a mocskos szájukra merjék venni.
En ilyenkor mindig Ady "nekunk Mohacs kell" verse jut eszembe. . "Ha van Isten, ne könyörüljön rajta: Veréshez szokott fajta, Cigány-népek langy szivű sihederje, Verje csak, verje, verje.
Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem: Én magyarnak születtem. Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon, Üssön csak, ostorozzon.
Ha van Isten, földtől a fényes égig Rángasson minket végig. Ne legyen egy félpercnyi békességünk, Mert akkor végünk, végünk." . Konnyu ugy ertelmezni ezt is hogy micsoda magyar mocskolo mu ez es a szerzo mennyire utalja a hazajat. Pedig igenis ez a hazaszeretetrol szol. Sokkal inkabb mint a meldongetos nagymagyarkodas.
Én személy szerint rég elértem, de dolgozom. A vállalkozásokat viszem, mert nem tudom elengedni azt a plussz jövedelmet (ilyen a természetem sajnos,többszörösen túlbiztosítom magam). Van bejelentett fizetésem és ott ketyeg a befizetés. Nyílván nem a fizetésemből élek, hanem az osztalékból, de a nyugdíj befizetés megy a fizetésből, ennek bele kell férnie egy vállalkozásnál. Azt gondolom, hogy a legtöbb FIRE szerű élethez vállalkozáson keresztül vezet az út, de természetesen vannak ritka kivételek (hazánkról beszélek)
A fidesznek ez volt az egyik ütőkártyája, hogy felmagasztalta nemzetünket. Mert a Nobel díjasok országa vagyunk, ezért génjeinkben hordozzuk az okosságot. Közben depressziós, buta kis nemzet vagyunk, akiket bármivel meg lehet vezetni. És persze közben kirabolni. Orbán úgy páváskodott, mintha tényleg az EU urai lennénk és ez a követőinek nagyon nagy büszkeséget okozott. "A magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez" Mióta ígérik ezt? Lassan elfogyunk, nemhogy leigázzuk Európát.
"Én sem Kertészt, sem Krasznaihorkait nem fogom sem olvasni, sem szeretni." Pedig nagyon ajánlom én nemrég olvastam el a legujabb regényét A magyar nemzet biztonságát ami az első oldalakról beszippanyott, leginkább a Krasznahorkaira jellemző különös, de hozzám nagyon közel álló hangvétel miatt. Amúgy ez egy könnyen olvasható regény, kezdőknek is kiváló. "Mindkettő utálja a magyarokat, igyekeztek mindig sokat tenni Magyarország lejáratásáért, ott mocskoltak minket, ahol csak lehetett." Ez egyszerűen hazugság. A buta, negédes, ömlengő "hazaszeretet" helyett, amit 16 évig hallgattunk, ők az őszinte szembenézést választották. Önkritika nélkül nincs előrelépés, csak további fetrengés a mocsokban, abban amit ez a rendszer ránk hagyott.
"Tőkém van, ami dolgozik, az állami nyugdíjrendszer nem érdekel." Milyen áttetszően hangzik ez, amikor OSP-re veszi a lakásokat meg darabolja meg filléreskedik hogy a legjobb hozam jöjjön ki, de az egész élete munkaja után járó ( mint hivatalos céget vezető sok sok évig az emberke, sőt régiós céget) a nyugdíj nem érdekli, pedig az az elmondottak alapján alsó hangon fél milliós de inkább milliós kéne legyen a nyugdíja... ki érti ezt..🤷
"Olyanoktól kérdeném akik már Fire vagy félig meddig Fire módban élnek még bőven a nyugdíjas koruk elött. Ha nincs már rendes munkahely akkor ti hogyan oldjátok meg a nyugdíj befizetést?" Én vállalkozó vagyok, olyan értelemben vett rendes munkahelyem nincs, amire te gondolsz. Tőkém van, ami dolgozik, az állami nyugdíjrendszer nem érdekel.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)