Ahogy én látom, annyi az ügy, hogy pár részvényes nem jutott be a kgy-re ilyen-olyan okok miatt, ezért írták itt a fórumon, hogy bejelentik a dolgot az MNB-nél. Az MNB megvizsgálta, sem bírságot, sem bármilyen szankciót nem szabott ki. Viszont a panaszokkal valamit kezdenie kellett és azt sem akarta kimondani az MNB, hogy minden jó így ahogy van. Úgyhogy egyszerűen átrakta a dolgot a bíróságra, hogy foglalkozzon inkább az vele. Szvsz. a bíróság lassú szervezet, úgyhogy ebből így valszeg hosszú ideig nem lesz semmi. Ha meg talál is esetleg valamit a bíróság, akkor meg majd a cég azt kijavítja. Tehát ez szvsz. nem olyan nagy ügy.
.
DE! Mindenből érdemes tanulni! Szerintem jól tenné a vezetőség, ha barátibb kgy-eket szervezne, akkor legalább nem lenne ilyen panasz, nekik is jobb lenne. Ha jól értem, akvizíció előtt állunk (legalábbis ez lenne a cél), a vezetőség ezért dolgozik, és ha így van, jól is teszi, mert ez az út előre. De közben figyelhetnének arra is, hogy jobb legyen a cég körül a hangulat, ezt pl. kgy-eken is lehetne érvényesíteni.
P.S: Még ennél is jobban tenné a vezetőség, ha mielőbb megcsinálna egy jó akvit, amire már olyan sokan várunk, és megindulhatna az árfolyam is.
NUTEX mindenkinek