sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Én a papír eladással vagyok így: humet-tet, opus-t, 4ig-t mindig a nagy emelkedés előtt adtam el. Ezért nem adom el a pannyt, mert akkor rövid időn belül emelkedne. Szóval miattam nem emelkedik a panny árfolyama. :)
Majd arra azért figyeljetek, ha valamit beteszek eladásra, rögtön érdemes shortolni. :-) Egyik kedves barátom mindig emlegeti egyik mondásomat, miszerint én mindig tudom mikor kell pozíciót felvenni a tőzsdén, csak többnyire a másik jó.
Én 3 hete tettem be egy kisebb mennyiséget 1695-ön. Sőt kedden én is megyek nyaralni. :-) Irány a tenger! Mint a hahóöcsiben. Mire megjövök biztosan elmegy. :-)
Na most nem leszek szimpatikus: elmegyek két hétre nyaralni, beteszek 1000-t 1675-ön meg újabb ezret 1775-ön kéthétre. Ha mindkettő elmegy, akkor itt mindenki boldog, ha egyik se akkor nem hagytam ki semmit.
Az a helyzet, hogy ha nem kommunikálnak sem,it, akkor a püiac jogos várakozása az, hogy végrehejtjáka a legföbb szerv akaratát. Tehát szerintem éppen az a piaci manipuláció, ha nem kommunikálnak arról, hogy máshogy fog alakulni, mint amiröl jelenleg tudunk.
PANNERGY - moderalt