Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Henryvel ellehet kínlódni mégy napig de be fog szakadni . Idén talán lehet egy jobb kör még . De már látszik lesz itt túlkínálat olajból is . A fara centerek meg nem gerjesztenek akkora keresletet mint gondolható lenne . Jövőre megy 2 alá..
Látom.. hát nyomják le.. mindenki kedvét még nem tudták elvenni.. egyszer csak elszakad a cérna.. de remélem nem hónapokig fogunk itt tökölni... lehet visszamegyek Henrybe, ott talán vége a tökölésnek egy darabig(hétig) a tegnapi adatok alapján..
Nem engedik menni. Es most Kina nyomja le. Telen ö vitte fel most lenyomja. Sokadjara nem tudta atvinni a 4100 at. Baljos. B. Meg. De ujra felteszwm a koltoi kerdest, miert menne fel ha senkinek nem erdeke...vajon veletlwn hogy pofatlanul es elviselhetetlenul nagy a marzs fizikai vetelnel az etust eseteben. 24%. Senkinek nincs kwdve beszallni
Mondjuk az ukran peldat nem igazan ertem. 440 millios europai gazdasagi blokk all az ukran hitelek mogott 18 trillios gdp-vel és nem a bankok, hanem az ECB van mogotte. Es ahhoz kepest nem oriasi osszegek.
Lassan lassan csak lesz itt valami emelkedés? Beejteni nem bírják már őket, a 4000 meg az 55$ beton szintek. Ha nem tudnak lefele menni , majd mennek a másik irányba.
Nem vagyok szakmabeli, a filmben sem értettem teljesen ezt a részt, de most gyorsan elolvastam és tippelek: USA. Ha nem jó, akkor gondolkodok még rajta, mert kell az a sör. :D
Csak neked ide külön: Alex Krainer: Energy Wars, Dollar Endgame & Banking Crisis https://youtu.be/3ixj1Q7j904 Itt a tag elmondja, hogy a háborúknak azért nem lesz vége, mert a banking rendszer nem engedi, piszok jól levezetve. . Amúgy mondtad, hogy tudnál segíteni, élnék most vele, te mibe vagy benne arany tekintetében, ami mondjuk az itthoni tőzsdén is elérhető (pl. ersten belül stb.) mert szerintem is, ha a tagnak igaza van, már pedig az lesz, akkor az arany és olaj + alap erőforrások nagyot fognak menni hamarosan, és szvsz az elmúlt pár hétben piszok gyorsan eszkalálódik a helyzet.
Randomly kolléga vajon tartja -é a shortokat ?. Illetve vajon eladta e az OTP-t ?.. Így jelentés előtt meg USA támogatással . A csávó aki itt volt , s írta , hogy baxtassák MOL topikba , remélem kitartott és arat ..
Érdekes milyen csend lett egyből. Hol a sok okosság? Tips hosszú leháratú bond kamat , likviditáshiány ?..hm. A tegnapinál undorítóbb napot még nem láttam . Az mondjuk felbaxta az agyam. Gondolkodtam eladom ezt a fosch tengert de megtartottam . Semmi nem változott . Nándi azt hiszi valamit is számít , hogy 4040 vagy 4100? . Annyit hogy jobb a kedvünk de kb semmit . A 4350 környéke azért érdekes mert hivatalosan visszatérúnk az emelkefő trendünkbe - ott meg már venni kell másoknak is . Egyébként a historikus charton meg valaki kb fülescsésze szerűséget hozott ki ezüstre —> 200 USD fölé /2-3 év/ . Az aranynàl az igazán komoly elemzők valahova 6-8 köré várják ebben az etapban . Ideje jó kérdés . Az 5 K-t tartjuk tavasz környékére de onnan már bármi lehet ha elértük.. Látod amit írtam egyik nap szórják mint bolond pék a lisztet másnap meg veszik vissza …. Fibozás újra tervezve ilyenkor . Változott valami ? Semmi .. Maximum a piac hangulata hogy egy egy cég mérlegéből mit akar bemesélni magának . De lehet én maradtam le valamiről .
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)