Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ASR péntek, 17:26
Előzmény: #40376  Bpali2
Azért put opcióval a zsebben könnyebb feldolgozni a mai látványt.
Placi82 péntek, 17:20
Az az igazság, hogy mind a kettőtöknek 100%odan van igaza. És innen tudom, hogy kurva nagy a baj. Ilyen ellentmondás ami a gazdaságban van, azaz totális paradoxon, kb 1925-1929ig kellene vissza enni de még az se stimmel mert vegyítve van az egész a szintetikus CDOk és MBS ék világaval. És túlzásba vitt  fedezetlen  hitel penzteremtessel. Vegyítve a 0%kamatok korában a 20y  bondokon nem realizált több  trillios  dolllaros bukokkal, amiket szintén a szőnyeg alá söpörtek. És az egészet megfejelendo egy új vilagrendes  geopolotikai polusvaltassal.
Hát itt azt mondom, hogy  se ti se én se ASR, se Pompi, stb...   már csak szép lehet itt, de okos az nem..... Mert annyira összetett az egész, és el is van mesterségesen hajlitva a globális gazdasági eroteret és penzpiac. ATH s indexek és egyebek ügye...... 
Gyerekek, ezt azért írtam, hogy zanazasitva összesítem, hogy mivel állunk szembe.... 
Ezekből 1 bizonytalanság is nehezen kezelhető, nem meg a fenti felsoroltak... 
Bpali2 péntek, 17:15
Szerintem felejtsük már el ezt az ezüst 50-60 közti sávot , ilyen bánya költségeknél .. persze lehet reménykedni halleluja . Itt van egy vételi szint ..Aki akar bővíthet .. Az aranynál sose látott mértékben szálltak ki az alapok az ETF-ekből még pár napja is … Szóval igencsak kopik a “ papír” . Ázsia meg igen csak erős  fizikai keresletet támaszt… A kicsik nyakig rv-ekbe . Nem hiszem hogy sok aranyuk lenne . Plusz egy adag olajspeka pénz is keresi a helyét hamarosan . Izgalmas játék lesz .. 
Nandi péntek, 16:54
Előzmény: #40376  Bpali2
Hát ha omlik a rv piac, akkor a margin call-ok mögé kell a fedezet, az aranypiac meg nem nagy, simán leverhetik emiatt. Volt erre már példa. Inkább ne szakadjon be a rv piac, bár amennyire extrém a semi, még akár az is jöhet.
Plusz ugye elfogynak a strat olajtartalékok, akkor egyre több jegybanknak kellhet aranyat eladni.
Nagyon kellene az aranynak egy Trump megnyugtatás vagy egy valós iráni béke, de ennek az esélye jelenleg csekély.
Én tiszteletben tartom a véleményed, olvasom is, de a magam egyszerű eszével nem látom a fundamentális alapjait. 
Viszont 50-60 sávban az ezüst újra érdekessé válna.  
Bpali2 péntek, 16:45
Arról nem is beszélve hogyha az rv piac  beomlása felmerül a kis fejekben - 2 peluscsere után jó lesz az arany mindjárt .
Bpali2 péntek, 16:38
Előzmény: #40373  Nandi
Szerintem meg Te nyomod itt a nagy mindent tudok szöveget. Csak a tőzsde trükkös . Ezek nem amatőr hülyegyerekek.. Nem véletlen vázoltam 3 szintet is fel . Magyarul van stratégiám. Szóval jó írtad kamatemelés réme . Első piaci sokk .. Csak aztán ilyenkor krzdődik a baj , hogyha emelni is kellene nem olyan rgyszerű a dolog. Trump papa nem értékelné , Warsh se ezt tervezte . Meg aztán még nagyobb minkanélküliséget recessziót  okozzanak stagflációs környezetben?..😂..hmmm. Nem olyan egyszerű ez . TA alapon is van még megálló ..
Placi82 péntek, 16:32
Előzmény: #40373  Nandi
2 hét és 5000 $ lesz. Ne fossal 🤣🤣🤣
Nandi péntek, 16:12
Előzmény: #40369  Bpali2
Amíg vissza nem korrigál... klasszik sírfelirat... :-)
TA alapján várja a mélység, funda alapon ott a kamatemelés réme, szóval erősen kérdés megmarad e ez az árszint vagy megnézzük a 3-as szinteket. Vietnámban biztos máshogy látják, egyelőre a fordulatnak nem látom a jelét, szóval az irány jelenleg dél.
Nandi péntek, 16:09
Előzmény: #40371  Bpali2
USA adatok, kametemelés lehetséges.
Bpali2 péntek, 16:03
Amúgy mire esünk mert nem volt időm megkeresni , mert motort szereltetek .😳
Placi82 péntek, 16:02
Előzmény: #40369  Bpali2
Ez már a világok harca. Hatalmas erők feszülnek egymásnak. Nem oly egyszerű ez....... 
Bpali2 péntek, 16:00
Nem kell temetni. Az lehet amit írtam . Szintek . Legalább tisztán látjuk mi a sztori .. Édes mindegy hogy 74 vagy 68 az ezüst .. Az aránynál a kérdés 4340 körúl fordul vagy lejjebb mászik, De igazából az se vész . Aki rövidre vagy nagy pénzzel van benne ideges lesz 2-3 napig még vissza nem korrigál ..
Nandi péntek, 15:55
Előzmény: #40367  Nandi
XAGUSD-ben is harcolnak a 70 megtartásáért.
Nandi péntek, 15:48
Előzmény: #40366  Bpali2
Az arany jövő biztos nagyon fényes, de a közeljövő igen durva lesz. A lejtmenet elindult. 
Bpali2 péntek, 15:08
Shortosok rá ugranak végre történik valami .. hm😂😂
Bpali2 péntek, 15:02
Megy a hintáztatás ?..👀. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből..
Bpali2 péntek, 15:01
Nem kár érte.. 
randomly péntek, 12:14
Az igen. Kiütési esemény (EBGOLDTL042)
randomly péntek, 08:32
Igen Én is OTP részvény longban vagyok, de annyi esést megvettem már hogy tényleg túl nagy már százalékban a pozició ... annyira nem láttam a longot benne mostanság hogy az osztalék vágás előtt eladta a EBOTPTL120-at és azon is részvényt vettem ... van lejjebbről 90, 110 is bőven szóval szépen lassan megindulhatna. BUX short , na ahhoz én nem vagyok elég bátor :-)
Bpali2 csütörtök, 22:47
Előzmény: #40353  randomly

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek