Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az arany az tisztább . Vannak már jelei egy esetleges bullos scenario kialakulásának , de ez lehet csak elfogultság . Vannak támogató tényezők. Támasz zóna 4100nál a következő ha bukna a 4340-4500 közti sáv , alatta 3600-3800. Egyértelmű lángra váltás 4750 felett lehetne …👀. Ezüst az már veszélyesebb játék Egyenlőre tartom a longokat . Bízom benne hogy 71 alá nem megy / nem a legjobbak az esélyek / de az arany talán megtudja ebben a sávban tartani , ha nem, akkor ott a 68 . Szóval szerintem adhatsz neki pár napot még .. mit alakít
Én annyira nem aggódnék . Trump ténykedése jó egy kisebb korrekcióhoz mindig , de nem mostanra tenném az agyon elemzett omlást.. novemberig nem illene ..-aztán persze a tőzsdén bármi lehet
Amerika jobb kérdés . Felszálltam a kötelező vonatokra . Semiconductors, AI, űripar, nyersanyagok/ rezes banda 😂/ . Ha belegondolok mi történt csak nem rég , Sandisk, Intel, Micron .. plusz most fog tőzsdére jönni a SpaceX, Anthropic, OpenAI … reális a 8400-ás sp500
OTPből csak részvényem van most , de ha certim lenne se aggódnék. BUX certim van inkább ..Nehezebben verik be . Bár most nem kedvezett a széljárás neki , de tartom a longot . Kísérletezhetsz BUX shorttal is majd ha visszahúzzák OTP-t.
CBK-t persze lehet olcsón shortolgatni , de én inkább a másik irányba várnék egy áttörést . Előbb utóbb lezáratják 37 felett másnap meg egy réses nyitás , árjegyző eltűnik … Meg amikor új certik jönnek az mindig érdekes ..Szerintem napjai vannak …/ persze régóta várom már hogy megyünk tovább , erre mondaná bárki/- de akkor is ..
Ha a CBK shortosokra gondoltál, kötélből vannak az idegei ... vagyis inkább olyan pici a pakk hogy nyugodtan alszom. :-) +7,8% van rajta virtuálisan. De az OTP rendre megeszi ha valamin keresek egy kicsit ... USA-ra lassan stoppot kell tenni??? kérdezem. Ja ezüst nem veszek ez biztos, eladni ? na azon már gondolkodom.
Jah már megint belengették a békét... nem is tudom már Trump veje hol akar mostanság felhőkarcolót építeni, de biztos sok lóvé kell rá, ha ezt naponta el kell játszaniuk...
Irányról nem írtam, csak a paradoxnak tűnő mozgások egyik lehetséges okáról. A pénzmennyiség bővülése matematikai kényszer, ezért a hosszú távú trend szerintem elég egyértelmű. Az aranyba bele lehet ragadni, de bukni rajta nem kötelező. A volatilitás pedig kihasználható.
-Private Banking friss:-Ezüst.-Még mindig a csökkenő trend a meghatározó, a piros ideális trendvonal törése kellene egy long esély kialakulásához. A 75 alatt további esési lehetőséget látni. A 81,25-87,5 közötti zóna jelentősen meg van erősítve, mint ellenállás. Alul a 62,5 és az 50 körül várható csak erős támasz. Ellenállások: 87,5; 93,75;100; 106,25. Támaszok: 62,5; 59,38; 50.
“ Nem azért indítottak háborúkat , hogy megnyerjék őket ; hanem hogy működtessék Őket . A katonák meghaltak a bankárok számláztak “👀😂.. “ Jó gondolatokat találtam.. Trump is csak vakít …
valóban lehet nagyobb volatilitás, mint a 2010-2022 közötti időszakban. Ugyanakkor az kurvara nem biztos, hogy ez lefelé mutató volatilitás lesz.!!!! Mi van ha a volatilitas hatalmas lesz. Csak 6000-18.000 között lesz:)))
Ha a világ egyre nagyobb arányban aranyban tartalékol, annak van egy kellemetlen mellékhatása is: az energiaszámlát vagy a devizapiaci intervenciókat végső soron ebből kell finanszírozni. Emiatt az arany piaca várhatóan jóval volatilisabb lesz, mint a korábbi időszakban.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)