Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ej, ej, nincs nyugalom. "Barátaink" egyre gorombábbak, balkán után Törökországban is feszültség várható: A török eszközöket reggel szétverték, miután Erdogan elnök politikai ellenfeleinek és azok támogatóinak egy részét letartóztattatta korrupció vádjával, amely viharos török belpolitikát, illetve a tőkemenekítés veszélyét vetíti előre. A hírek szerint a török bankok több, mint 10 milliárd dollárral interveniáltak a líra árfolyamának megtámasztása érdekében, de ez csak mérsékelt sikert hozott és gyorsította a részvénypiac esését is. Közben Trump is kommentálta az FOMC tegnapi ülését, azonnali kamatcsökkentést követelve. Az EU 150 milliárd dolláros védelmi alapja a tervek szerint kizárja a brit, amerikai és török cégeket a szállítók közül, csak az EU vállalatok és az EU-val védelmi megállapodást kötött országok lehetnek beszállítók (Dél-Korea, Japán, Norvégia, Ukrajna) Mai: 11:00 EU építőipari termelés, hó/hó , január, az előző 0,00%11:00 EU EU csúcstalálkozó 13:00 GB BoE kamatdöntés, március, a várt 4,50%, az előző 4,50% 13:00 GB BoE MPC ülés jegyzőkönyve 13:00 EU EKB Lane beszél 13:30 GB BoE Bailey beszél 13:30 US folyamatosan munkanélküli segélyért folyamodók száma, a várt 1,890 ezer, az előző 1,870 ezer 13:30 US első munkanélküli segélyért folyamodók száma, a várt 224K, az előző 220K 13:30 US Philadelphia Fed feldolgozóipari index, március, a várt 8,8, az előző 18,1 13:30 US Philly Fed vállalati kondíciók indexe, március, az előző 27,8 13:30 US Philly Fed CAPEX index , március, az előző 14,00 13:30 US Philly Fed foglalkoztatás, március, az előző 5,3 13:30 US Philly Fed új megrendelések, március, az előző 21,9 13:30 US Philly Fed inputárak, március, az előző 40,50 15:00 US használt lakások értékesítése, február, a várt 3,95 millió, az előző 4,08 millió 15:00 US használt lakások értékesítés, hó/hó , február, az előző -4,9% 15:00 US US előremutató indikátorok indexe, hó/hó , február, a várt -0,2%, az előző -0,3% 21:30 US FED mérlegfőösszeg, az előző 6,760 billió dollár
Halihó! Bocsi, zsúfolt nap volt. Most nézem, hogy szinte minden pozim zöldben (Appenin kivételével)! Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára! A teljes portfólióm 20% felett, pedig alig egy hónapos! 😁 Még az új MOL vételek is szépen teremnek. SPTL101-et se bántam meg, hogy tartottam! :))))
Én még nem örülök, a tech részvényeim majdnem 1% mínuszban vannak ... Az NVDA tudja PEMÁP-ot kb. a META az még DKJ-t se. Hittem az US-ban nem adtam el mindent egy hónap alatt ... úgy se akarok most semmit venni ... Így meg pláne. :-) majd a mai ezüst vételből :-)
Ja tényleg de hülye vagyok :D Eddig csak forintot töltögettem oda dehát tényleg euróban is lehet fizetni kártyával. Amúgy az volt a tervem eredetileg is. Nyaraláskor fizetni vele
Revolutra ingyen feltöltheted pár másodperc alatt az euróra állított Rafis kártyával. (vásárlásnak könyveli a Rafi) (Revolut megkérdezi hogy biztos eurót akarsz feltölteni forintos kártyával? Bökj rá, hogy Igen, biztos!) Aztán Revolutról ingyen lehet eurót utalni, ha tovább akarod küldeni, vagy akár vissza a Rafis eurószámlára.-.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)