Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
vagy ha van elég forrásod, akkor megveszed és feljebb adod el az elozot. athidalva ezzel az esetleges lemaradast.. legjobb eset amikor nem a jegyzonek tudsz eladni, mert akkor kevesebb a kieses :)
igen, az erstenek volt annyi esze - mint mostanaban altalanosan - hogy egy durvan emelkedo papirra betesz 1700 fölött egy 1810es TS-t, és két viszonylag biztonsagosnak tuno 1410/1510-es longot.. siman kellett volna egy 1910es short is.. igy ugyanazt jatszak mint anno a gáznál, hogy nem gondolkodnak, közeli certiket hoznak ki es pillanatok alatt kiutik, aztan meg lehet lesni mikor lesz masik..
Igen 24-et elvesztettük a hónap elején. Tegnap Én is agyaltam hogy zárás előtt vesznek, de annyit csöngött a telefon hogy csak adtam el TL26-ból ... Jól gondolom hogy mikor az emberek költöznek feljebb az úgy megy hogy TL26 elad - árjegyző ráborítja a BÉT-re -> TL28 vesz -> árjegyző kiveszi A BÉT-ről ... és ezért volt kiugró a forgalom tegnap? Néha ez egész jól látszik a kötés listában, hogy valaki bead 300db TL##-és akkor azonos darabszámmal megjelenik egy eladás is. (NetBroker pro - kötéslista - szűrés "MTEL") De tegnap olyan sok kötés volt hogy ez nem látszott ... esetleg az Erste-nék lehet olyan szoftvere ami ilyenkor kivár és "házon belül" adogatja embereknek ... de az OTC lenne ... szóval tipp.
Hát igen, a "nagy esést" nem vettem meg a 33,62-t pont a jött a futár ... beálltam 34.00-ra ha felmegy addig akkor veszek ... hát szerintem századokkal mentünk fölé ... remélem felette maradunk. :-)
Nekem ezüst most nem tűnik jó vételnek. Biztosan várok vele. Szerintem még van benne egy csúnya le kör… SP500-at tartom, a mai visszanézés ellenére is szép pluszban van. Pár napon belül várnék egy markánsabb emelkedést.
Nem lehetne hogy arany is UP meg a SP is. :-) Más vajon mennyi MTEL TL certi mehetett el ma ... úgy látom majd midenhova visszajött az árjegyző. 2x300.000db jött ki .. Eladjam-ne adjam .. itt már több ezer van , kezdek agyalni nagyon.
Arany szerintem eddig a bizonytalanságot árazta, most meg a recessziót + trumpli hülyeseségeit. Ezüstben én is vártam egy emelkedést, de rallyt alapvetően nem. Mondjuk 29-30-ról van ezüstöm, lehet ezt már rallinak is nevezni akár. Fura, mert azt mondtam korábban hogy 3k-nál dobom az aranyat és dobtam is, de lehet ebben még up ahogy kinéz. És ha az au emelkedik, az ezüst meg mondjuk duplacsúccsal vagy utána lefordul, akkor meg is van a 100 feletti gsr. Ha meg a söpö beszakad, akkor arany up.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)