Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
márpedig az 25% innen. simán benne van. 1 év alatt (52hét) 41%-ot emelkedett úgy, hogy közben a legnagyobb korrekció/visszaesés alig volt több 9%-nál (október végén) átlag nagyobb hullámok 4-6%-os visszanézésekkel mentek.. ha ezt egy biztonságos közepes certivel valaki megjátsza (mondjuk egy tl026ossal, ami 18k körül mozog most).. augusztus 2-án a tl021es 8000,- Ft volt (az arany kb 2450) - most 242xx / 30xx. ez 302% a 24% aranynál..
Az Arany araba szerintem a recesszio az, ami nincs bele arazva. Azt tudjuk, hogy a recessziok kezdetenek nagyon biztos signalja a Yield curve de-invertalasa, . https://imgur.com/a/Dbyz7pg . es ha megnezed ezt a chartot, akkor 2025re legalabb 60% eselyt kell adni annak hogy recesszio lesz. . Es ha az lesz, akkor a FED kenytelen kamatot csokkenteni amennyire csak az inflacio engedi majd. Igen, de olyankor a GOLD-ra megnovekszik kereslet (egyreszt mert akkor a bondokhoz kepest nincs rajta akkora (most 4%) kamatveszteseg, masreszt mert biztosabb menekulo eszkoz). . AZ egesznek az a konkluzioja, hogy a GOLD arfolyama alighanem tovabb emelkedik, es 2 even belul jo esely van, hogy eleri a 4000$ arat.
Kedden lezajlott a korábbanbelengetett telefonbeszélgetés Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök között. A Kreml közölte utána, belemennek Trump javaslatába egy korlátozott tűzszünetről, tehát nem támadják 30 napig Ukrajna energetikai hálózatát, a vonatkozó parancsokat már ki is adták. Az ukránok a korábbi, amerikaiakkal való tárgyalásokon már beleegyeztek ebbe, bár ők szélesebb körű fegyvernyugvást szorgalmaztak kevés.
Jó nagy sz@rban lehet az USA, ha ilyen dolgokon jár az eszük, és ennek tapsolnak a képviselőik.
Törölt felhasználó2025. 03. 18. 18:27
Arra mit lép majd a piac Amikor Trump megszállja hivatalosan is Grönlandot .. Lesznek itt még hullámvölgyek . Aranyat is lefogják verni a kérdés a mikor meg honnan .. Egyenlőre még nincs realitása …. De abban jó pénz lenne .. nem fogják kihagyni..
Az üzlet az üzlet . Putyin meg hozzáférést ad a nyersanyagokhoz . Műtrágya , Urán. Is . Illetve elismerheti Grönlandot az USA részeként illetve a gázai övezet új rendezési terveivel is egyet tud érteni ha kell 😂😂
Bloombert-portfolio: "elég valószínű, hogy Trump a békekötéshez az orosz követelések elég nagy részét teljesíteni fogja: ilyen a területek átadása és.." Ti ezt értitek? Trump átadja Ukrajna területét?? Van erre felhatalmazása vajon? A végén még elosztják egymás között az egész országot.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)