Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem kell sokféle papír .. piaconként 3-4 elég.. Belekell mélyedno vagy pár cégbe vagy iparágba vagy eszközbe de ott komolyabb szinten .. Ahogy Neddrn mondta heti 3 pozitív nyitunk.. Nem bohockodunk szinte szárba bele kapunk . Persze hogy jobb a bűz mint egy Richter vagy OTP ..,
És hogyan állsz a nem magyar papírokkal, és mi a várakozásod velük kapcsolatban? Azon gondolkodom, hogy sokkal nehezebb lesz el-vagy megtalálni azokat a papírokat, amikkel lehet még pénzt keresni. Én egyre inkább a lufi kipukkanásában hiszek. Raglop hozzáállása nagyon tetszik, hogy kevés papírra figyel, de abba nagyobb tőkeáttéttel száll be. Így rövidebb ideig kockáztat, majd ha kell, akkor kiáll a partvonalra is szükség esetén. Asszem jól gondolom a taktikáját, de majd ő megmondja.
Lassan mindent, anno írtad hogy túl sokfélét . Van MTEL, OTP, MOL, egy kevés RIchter megy BUXTL. kb. 1/4 . 1/2 US500 ETF és TL. És 1/4 US egyedi. NVDA. META, MSFT, AMD, ADBE, és STLA. Még van ezüst is arany az egyik számlán és tegnap vettem az olajat ész nélkül. Szóval lehet az 1/4-ek inkább már 1/5 tokearany . Ja és az előbb lett DAX40 stop limittel beugarasztottak :-) (és mellett alapkezelőknel is van még az allamkincstarban)
Ti itt ki vagytok tömve részvényekkel, én meg nagyítóval keresek bátortalanul, sőt el akarom adni egy jó részét annak, ami van. Nem lehet eltalálni trump mit akar, merre lő. Vettem inkább OMV-t egy keveset. Randomly, te mit tartasz?
Ha megnézed a régi árfolyamokat daxon .. Van hova erősödni. Egy eelemző tavaly év végén elmondta az USA gyanús hogy recesszióba kerül de úgyis csak tavaszra mondható ki.. Illetve ha Amerika csúcson van … Onnan könnyebb esni😂 Persze amit írsz igazak , szépen a malmunkra hajtják a vizet . De ismétlem egy profi már tavaly jelezte .. Szóval hidd el véletlenek nincsenek .. Csak jegyezz minden mozgást …
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)