Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Azért a pár napja bejelentett gazdaság élénkítő csomag is segített kicsit , különben ilyen drasztikusan nem menne. Ez már nem teljesen normális. A részvény piacon 8% és tegnap is láttam 7% - ot a Lufthansa- nál. A TL- t meg pár hete majd az összeset kiütötte. 😬
Törölt felhasználó2025. 03. 06. 13:12
Commerz 23 felett , BMW 86 , Lufthansa megy 8 baj Daimlert nem is néztem .. én szóltam év elején..
Igen, esik minden, ami ellen én index vétellel próbáltam védekezni ... és persze pont DAX-ot nem vettem ami úgy ahogy tartja magát HUF-ban ... ez hét eddig elég gatya, az olaj hozz egy kis aprót, meg talán az ezüst kezd felfelé kavirnyálni.
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Annak ellenére, hogy a múlt héten long
zárási jeleket adott a görbe, az eső tendencia sem
alakult ki.
A tegnapi emelkedés megint olyan helyzetbe hozta a
görbét, amely alkalmas lenne további tér nyitására
felfele.
A 32,86 környéke kisebb ellenállás. A megindult
emelkedés könnyen teret nyithatna a 34,38 felé, de
akár feljebb is mehetne.
A vastag zöld emelkedő trendvonalat érdemes követni.
amíg felette van, addig megint a long oldal kaphat
nagyobb esélyt.
A tavaly októberi csúcspont (35) környéke benne lehet
a pakliban újra.
Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 31,25; 29,69; 28,12.
Amikor először bejelentkezett a discordon, nagyon megörültem. Kétségbe voltam esve, hogy soha többé nem hallunk róla.Így most jó, mert időnként ír pár sort. Üzlettel nem foglalkozik nyilvánosan, inkább a saját dolgaival. Nagyon jól teszi, ez a legfontosabb.
Utoljára 3-án adott hírt magáról. Egyelőre nem akar gazdasági dolgokkal foglalkozni, de azért nyitott egy fém pozit. :D Azóta nem válaszolt. :( Nedden, nagyon hiányzol nekünk! Néha adj hírt azért magadról! :)
hiányoznak a megfontolt, és sokszor provokatív, pozitív tartalmú és üzenetű beírásai - az ilyen emberektől lesz jobb a világ
Nedden, akárhol is vagy és bármit is csinálsz (nem tudom befejezni ezt a mondatot - könnyek jöttek a szemembe, bocsánat) - mindent szívesen olvastam, amit írtál
Amit igazából fordított fejvállnak is lehet nézni, ahogy írtam is. Mindkettő felfelé mutató mindenesetre, a fordított fejváll megállította az eső trendet, a csésze meg erősíti a tavalyi kitörésünket
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)