Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nekem az egyik számlán 2.784 ... :-( Másikon egy vétel van 2608 2024-10-18-án ... szóval degeszre keresem magam a BÉT-en ... ha ezüst és olaj nem lenne ...
Azt hittem nem jön le ennyire második körben De még a dupla aljas pattincs meglehet Most azon gondolkozom holnap utaljak-e be 2-3 millió forintnyi pmápot, hátha lesz MOL vagy OTP öntés Hol ütik ki a MOL certit? Ott lenne egy jó kis leszúrás
Váltsd át a kis US zászló mellett van egy lenyíló menű ... Micro Henry Hub Natural Gas Futures - Dec 24 (MNDc2) https://www.investing.com/commodities/micro-henry-hub-natural-gas-c1-futures?cid=1209165
Törölt felhasználó2024. 10. 24. 19:15
Jól éreztem hogy adni kell. Holnap lehet visszavenni egy újabb körre? 👀👍
Szerintem ott már a decemberi határidős gáz árát nézd. Az erste oldalon is 2024DEC-t ír. Jelenleg ahogy nézem 2.95$-on van. Így nem lesz kiütés, és remélem még nagyon sokáig így is marad. Üdv, egy sorstárs
Valaki érdekelt még erstés gáz certifikátban? A rollovernél TL93-ban az új kötési ár 2,54; a mostani gázár 2,42. Valaki említette, hogy ilyenkor nincs kiütés. Ilyenkor a korlát ár mikortól érvényesül? Előre is köszönöm a választ.
Törölt felhasználó2024. 10. 24. 18:08
Gáz eladva .. Aranyat megtartottam ezüstből adtam el .. Sok a cash be kellene fektetni de mibe ??? Majd Amerika utat mutat ..
Nem csak innen vettem. Vaterán is van néhány megbízható aranykereskedő. Jó pár kisebb érmét vetem magánszemélytől is, szintén Vaterán meg Jófogáson. Mindig csak személyes átvétellel. Előrefizetés csak a Pénzverőnél volt.
És hogy áll az átlagod? Én 500-at vettem 2596-ért. Azon filózom, hogy lemennek-e a70-es certiért. Mert kb oda kellene beállni. 2600 felett biztosan nem akarok venni a magam részéről.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)