Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagy kérdés, hogy vajon merjek-e pozit nyitni holnap OTP-Ricsi-Mol hármasban. Jönnek ugye új certik is... Viszont ott az országminősítés kérdése is. Mit gondoltok? Azért az OTP új certije 18.500-as k.o. árral elég akciós lesz... lehet futok benne egy kört, ha nyitóban nem réssel fel nyitunk. :) Kiütés esetén viszonylag kicsi a veszteség, míg ha elindul északnak gyorsan nagy profitot termelhet... 🤔
Egyébként valaki értelmesen belegondolt, hogy miért lenne szerinte érdemes ebben a gazdasági helyzetben MOLba nagy pénzt tenni ? Elmúltak a kockázatok? Pörög az export ? a fogyasztás ? Erős lett a jelentés ? Jövőre biztos a 250 Ft-os osztalék?? Jövőre fellendülés lesz ? 3000 és árfolyam? - vagy b verzió - nem véletlen van itt az árfolyam ahol évek óta , a piac ennyire értékeli nem véletlen.. Mindenki Balin aki mindenhez ért csak a Molhoz nem .. vonzó a szar árfolyam .. Valiz ha valami jó akkor nem 10 Fton fog múlni .. Valaki egy szép indoklást lökhetne ide mitől olyan jó dolog parkol tárni a pénzt egy gagyi papírba befektetés címszó alatt …
Köszönöm a dicsérő szavakat. Ez most tényleg jól sikerült. 491-en nyitottam kedden, 641-en adtam el reggel. Utána 608-on visszanyitottam, majd bővítettem 694-ért. Végül mivel 15:30 után nem tudtam vele érdemben foglalkozni, inkább eladtam zárás előtt, mert hirtelen ránézésre "kieste" magát. 801 Ft-al zárult a kör. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, 450k profit 1 nap alatt több mint elég! :)))) Köszönöm a segítséget hozzá mindenkinek! :))) OTP shortot is zártam zárás előtt, azon is volt szép profit, bár azt lehet elhamarkodtam. Jelenleg 953db TL91-em van és 500db Richter TL44. Úgyhogy keresi a cash a helyét! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)