Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Péntek de legalább nem a hónap csak hétzáró nap. USA felemásan zárt, Nem mondanám, hogy rossz hangulatban. Én óvatosságot érzek. Japán Nikkei és a z Ausztrál ASX zöldben indult. Reméljük jön nyugatra a jó hangulat! Ma sem lesz a fémekre sok releváns adat, így a TA lehet az iránytű, de vgyázzunk a hétvégén szeretnek mostanában háborúzni, így többen zárhatnak. USA elnökválasztás teljesen “eldurvult” Harris beveti Beyonce énekesnőt:) . Ázsia: Japán adatok viszik a prímet! 1:30 Főműsor mára a Japán CPI ami csökkent így a BOJ kamatemelése tovább csúszhat 7:00 Saláta adathalmaz. Szingapúr termelés és CPI - termelés az ezüstnek CPI az aranynak fontosabb . Európa Ma nem sok izgalmat nyúlt. Ami érdekes lehet több okból az a 10:00 Német üzleti elvárások - bizony elvárható lenne, hogy beinduljon 10:00 EUR M3 pénzkínálat- nem várunk változást . Amerika 12:00 IMF ülései folytatódnak a BRICS ellenpólusán 14:30 USA tartős cikkek rendelések - növekedés jő lenne a rv. piacnak, ipari fémeknek 16:00 Michigan egyetem próbálja megjósolni a GDP, Infláció és fogyasztói hangulatot saját mérése alapján 19:00 olajfúrótornyok vezető mutatója- ha magas az érték az nagyobb gazdasági aktivitást mutat A hetet a szokásos COT spekulatív számokkal zárjuk. . Alig van nyitott pozícióm azokat tartom. Arany, Indexek, devizapárok. Meglátjuk a BÉT is ma hogyan szerepel. Mostanában elég laposan megy. DXY továbbra is erős imádják menedéknek.
Azt hogy nem lesz leminősítés, de péntek délután ugyanígy benyomhatják ahogy ma is is. És hétfőn akkor rakéta! Valamit venni kéne itt a csomó pénz. Ricsit vettem ma 500-at. Már 1900 db van. Részvényt vennék én még abból is meg OTP-t is. Otp certi hát nem tudom... Az a jó az árupiaci dolgokba ellentétben a BÉT részvényekkel, hogy a maradványérték gyakorlatilag egyenlő a KO árral. Míg ez az OTP esetében simán lehet annak 50-60%-a is.
Ma is neked köszönhetem, hogy nem dobtam el mínuszban a shortot. Már be volt adva az eladási ajánlatom, kód beírva, de aztán felidéztem , hogy mit mondtál és nem adtam el.Így a laptop ingyen lett meg.
Most, hogy végre tényleg béke van. Örömmel tàjékoztatok mindenkit, hogy ma gazdagodtam egy újabb làbassal, boldog asszonynál nincs szebb látvány. Tényleg új konyhabútort akar, ezt megszîvtam.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)