Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mondtam hogy bullish!! tekerj vissza vagy 2- 3 oldalt. Felkialtojelesen. Ne csak a csartot nézzétek már , vannak mas környezeti tényezők. Benne van a levegőbe a lőporszag és ez nem költői szinonima. Arany húzza most az ezüstöt is szerintem. Végre dübörög és a fél fórum lefelé szurkol neki. Mi van?
SI daytrade a varakozas szerint kitort 30.6 fole, https://imgur.com/a/A14y7qc . es ezzel megerositette a bullos tovabbi varakozast. A 15min charton most mar tulvett, es a 31.14 mai csucs valoszinuleg micro-szamozasban wave(v) volt, szoval egy tobb orat tarto visszatesztre szamitok a 30.60 szint iranyaba. Aztan ujra megy tovabb fel.
Én még soha nem mondtam senkiinek azt, hogy vegyen vagy ne vegyen. Azt sem , hogy adjon el vagy ne adjon el. Ez így is marad! Korrekció csak azután lesz, ha elérte a csúcsot, eddig még felfelé megy! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)