Jó ég! Ez tényleg mozgalmas. Tudom már mit ne vegyek, ha kímélni akarom az idegrendszeremet😆 Igaz, amúgy sem tudnék, nekem nem elérhető az USA piac. Bár már egyre gyakrabban megfordul a huksimban A DBK még a végén életre kel. Jó lenne már nekem is a nullát (de leginkább a pluszt) látni nem a minuszt 😅
"Srácok a porfoliómon még nincs Vonóhorog! :D Szerintetek vegyek? :))) Itt ? V lejjebb várjam? :)" ---- Milyen kérdés ez? Természetesen vegyél! Itt is és lejjebb is.
Puma €29.5 Arra a szintre ment fel, ami 2025 elején 5 hétig tartotta vissza az árfolyamot az eséstől. Most ellenállásként az emelkedést akadályozza, jó első kiszállásnak, ha valaki még tartja, de már mást venne. Legalább egy hónapig akadály lesz felfelé is a várakozásaim szerint.
Az egészen addig nem zavar, amíg nyerőben vagyok a vételemmel, de amint esni kezd és a hozzáértőktől azt hallom, hogy a hiteleik, illetve a kamatok miatt esik az ára, már aggodalommal tölt el! Nem szabadna, hogy ilyen előforduljon ha jól gazdálkodnak és felelős döntéseket hoznak!
Eurós részvények vitasarok