Azért VNA nem biztos, hogy olyan szr. Az inflációt nem lehet többlet likviditassal gyógyítani. Előbb utóbb megszorítások jönnek, vagy sokkal nagyobb háború. A pénznek el kell tűnni. Technikailag még mindig nem néz ki jól, de a számok nem rosszak. Ha a magasabb finanszírozási költséget tudja magasabb árbevétellel és moderinzacioval ellensúlyozni ez egy nagyon jó sztori is lehet. Kíváncsian várom, hogy mit csinál az osztalék után.
Legjobb csak figyelni, várni! Viszont nekem ha pénz van a számlámon, akkor mindíg elköltöm valami olyan részvényre ami aztán legtöbbször esésre vált. Amikor újra eléri ahol vettem, vagy kicsit fölé megy, akkor adom is el. Így voltam legutóbb a Konsummal, Laxessel. Bepróbáltam, de nem tartottam sokáig szerencsére, mert ahogy eladtam, zuhanni kezdtek.
Ahogyan megvettem 1110-en, úgy elkezdett esni, hogy rögtön be is adtam eladást piacin. 1102-ért elment. Nem akartam ebben is nézni a bukót. Jobb kiszállni, mint beragadni.
Kérdés meddig esik ... A hadiipari részvények (amiket figyelek, tehát nem tudom hogy mindegyikre vonatkozik e) most elég rosszul néznek ki. Valójában már azt sem tudom mibe érdemes befektetni, kiszámíthatatlanul viselkedik a piac. .
Nekem is sikerült nullszaldóval a sapból ki így nélkülem esik, szerintem hamar meglesz a 120. Sajnos a Scout24 meg nélkülem emelkedik, abból is kiszálltam 5% nyerővel.
Vettem is most 1110€-ért egy darab Rheinmetallt. Üzeneteket: a "Vonoviánál már semmi nem lehet rosszabb" jeligére, az Eurós részvények vitasarok blogba!
Eurós részvények vitasarok