Annyival csatlakoznék, hogy tudomásom szerint nincsenek nagyon új gyógyszer fejlesztések és kutatások, elég öreg A termék palettájuk. Ha minden igaz, akkor perekre elkülönítettek egy nagyobb összeget, de annak már jó részét ki is fizették és a csontvázak csak dőlnek ki a szekrényből folyamatosan. Ebben a duplázásban én nem hiszek sajnos, legalábbis ameddig ez a kokler vezérigazgató ott van. De kíváncsi vagyok más meglátásaira én is ✌️
Bocsanat, miert is? -nemetorszagban draga az energia, nem is latszik ugy hogy olcsobb lesz, es mennyisegben sem tud noni -bayer tobb foldgazt fogyaszt 1evben mint fel magyarorszag -nincs jovokep: vitaznak hogy kitelepuljon-e -bizonyos felvevo piacai, mint pl. epitoipar, autoipar, eppen csokken, max stagnalas a kozeljovo Lehet h igazatok van, de indokoljatok h miert
Ausztriaban betiltottak. Gyartjak, nalunk is kaphato mindenhol. wiki: "2015-ben az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának kormánypárti többsége a bizottság 2017. május 9-i ülésén elutasította a glifozát felhasznásának korlátozására tett javaslatokat."
Glifozátot ma is használunk, például Glialka gyomirtó. Tökéletes gyomirtószer. Előírásszerű használata elvileg nem okozhat egészségkárosodást, és egyébként nem tudok róla, hogy igazoltan rákkeltő hatása lenne, bár az nem releváns, hogy én miről tudok, és miről nem. Amerikában mindenesetre sok ügyvéd gazdagszik az ilyen perekből, szerintem sose lesz vége, amíg a bírók elfogadják bemondásra azt, hogy hát kérem én a glifozáttól kaptam rákot.
Elkezdték vizsgálni a végeláthatatlan perek lezárásának lehetőségét. Ez 2féle képp lehet, vagy levedik magukat jogilag- amin most dolgoznak, vagy végleg kivezetik, és a történet vége. Jön helyette más ( az mondjuk annyira nem egyszerű szerintem ) De szerintem ez a dráma utolsó felvonása, és ismét növekvő pályára állhat.
Mai kamatdöntő ülésén újabb 25 bázisponttal csökkentheti az irányadó kamatot az EKB, így az alapkamat 2,4%-ra, a betéti ráta pedig 2,25%-ra süllyedhet. A döntést követő sajtótájékoztató fő érdekessége, hogy Christine Lagarde hogyan reagál a vámpolitikák miatti bizonytalan gazdasági környezetre.
Szia! "Ha usában meglépik a glifozát tartalmú cuccaik jogi védelmét" Ez mit jelent? Én úgy tudom, hogy az USA különböző tagállamaiban a számtalan per pont a glifozát okozta egészségkárosodás miatt megy amit tulajdonképpen egy olyan cég termékei okoztak melyet a Bayer megvett, ezzel jogutódja lett. Én azt gondoltam, hogy glifozátot tartalmazó szereket már nem is gyártanak. Hogyan értelmezhető a jogi védelem?
Nekem is van. 4hónapja veszem, havi adagonként, a beker valahol 22,xx körül lehet. Apránkánt felépítve, 80-100ezresével. Ikonikus cég, a legalja szerintem megvolt, a mocsokdagonyának vége. Ha usában meglépik a glifozát tartalmú cuccaik jogi védelmét (amin már dolgoznak) és beindul a német fiskális élénkítés komoly trendszerű emelkedés előtt áll. 1év alatt szerintem egy dupla simán benne van, de én ennél is bizakodóbb vagyok.
Eurós részvények vitasarok