Nem a gyertya alapján mondom más indikátor jelzett be. Aztán persze lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Ez az indikátor azonban nem fog változni. Szerintem beszorul a 20 és az 50 hetes mozgó átlag közé, még egy ideig. Én mindenesetre eladtam megint. Ezzel kb. kiolvadt egy része. Ha lejjebb megy visszaveszem, ha nem az se baj.
Fund management company WisdomTree launched a new exchange traded fund focused only on European defense companies, as Europe seeks to rearm and reduce its military reliance on the U.S.The WisdomTree Europe Defence Ucits ETF (WDEF) listed Tuesday on Deutsche Boerse Xetra and Borsa Italiana, and will list on the London Stock Exchange Wednesday. WisdomTree said it is the first ETF of its kind focused solely on European defense companies. Mivel sokan szeretitek ezt a védelmi szektort. Nekem már túl drága.
Ha a Bollinger aljából indulok ki (most nem rajzolom rá a vonalat az euros chartra is), akkor 16.731€ De nem biztos, hogy teljesül ha beállsz ennyiért venni.
A 2024 decemberi omlásban volt likviditás ezen a szinten, így innen fel kell pattannia. De szerintem lesz 420-432 is. Hosszútávra szerintem no-go. Tradelni meg csak akkor ha van terved, hol lépsz be és hol szállsz ki.
https://www.tradingview.com/x/uK8Us3nI/ A kék trendvonal egész 2024-en át húzódik és idén januárt beelértve 6x verte vissza az árfolyamot. A visszatesztje erősen valószínű.
Nézegetem, talán 27nél be is írtam ide, hogy el kell adni aznap. De én hosszú távon terveztem vele, így már mínuszba került. Ha híres trader leszek és meginterjúvolnak, hogy lettem az, azt fogom mondani, sosem akartam az lenni, de minden amit sokáig tartottam, leomlott. Csökkenő forgalommal esik, már 20 felett van premarketben, és jön az általános jó hangulat (megégnek azok, akik hetek óta olvassák a bearish híreket, és most akarnak shortolni).19 alá lemehet még simán, ha venni akarsz. https://www.pymnts.com/politics/2025/trump-sets-meeting-with-tech-ceos-as-tariff-pressures-set-in/ Tegnap találkozott Trump az Intel CEO-val, de nem jött semmi hír. Ha esetleg jön valami jó, akkor nem megy 19 alá.
Novo Nordikset vennétek az új rossz hír után? (kb. a fejlesztés alatt álló fogyi szere nem volt kellő mértékben sikeres-hatékony) S ha vennétek hol vennétek? (Kedves Dip kolléga írok majd a feltett kérdésedre, miért Puma és LVMH...s a többi) :)
Az Ifo Intézet kétségeinek ad hangot azzal kapcsolatban, hogy az adósságféket minden szövetségi államban meg lehet-e lazítani, mivel sok esetben alkotmányos többségre van szükség. Brandenburgban ehhez még az AfD képviselőjének beleegyezése is szükséges, míg az alkotmánymódosításhoz csak Schleswig-Holsteinben van többség – állítja Joachim Ragnitz, az Ifo Intézet munkatársa.
VW strebt im neuen Jahr ein Umsatzwachstum von bis zu 5 Prozent an, trotz Herausforderungen durch politische Unsicherheiten und Handelsbeschränkungen. Die operative Umsatzrendite soll in der Spanne von 5,5 bis 6,5 Prozent bleiben, während der Netto-Cashflow aus dem Automobilgeschäft auf zwei bis fünf Milliarden Euro geschätzt wird. Idén 5% árbevétel növekedés 5,5-6,5% Ebit marzs. És 2-5 mrd netto -cashflow (talán FCF?).
Eurós részvények vitasarok