Üdvözöllek! A jelenlegi lehetőségek alapján a dkj még jobb lehetőség mint a b és fixmáp hiszen éven belül lejár és nincs 1% visszaváltási díj, nekem az újak közül már egyik hosszú távú kötvény se kéne.
Akkor nagy kereslet volt a piacon, túlterhelték a rendszert, sorban állt mindrnki a 10% frletti kamatért. Mindegy, kérték ertesítsem, majd szólok minden nap jön értesítés a módosítasról
Nem találkoztam vele, azért kérdeztem. Most volt ez a kiber tamadas is, előtte a kerdőiív előtte a bejelentés nélküli karbantartás, leállas. Előtte nekem ezek nem voltak.
Megkérdezhetem, hogy ha leszerelsz, máshol fogsz dolgozni, vagy FIRE leszel? Illetve leszerelés helyett nem lenne jobb megoldás FÜV eljárásra menni, mert akkor lenne még hónapokig fix jövedelmed ?
Ez nem MP fejlesztés, mindig is volt ... legalábbis az elmúlt 6-8 évben! Ha más rendszerrel lépsz be akkor küldik ezt az üzenetet. Nekem volt olyan, hogy szolgáltatótól nem tudtam belépni a saját felületemre, mondván, hogy ez olyan elavult, hogy nem lehet. . Legrosszabb esetben telepíteni mindent!:-(
állandóan a kincstár előtt ülni és rettegni a kamatcsökkenéstől meg a hibaüzenetektől, aztán rémálmok közt aludni, nem élet ez. Szomorú ha öregkorára idejut az ember.
Csináltam 2hete egy jelszó cserét kincstárnál. Azóta minden nap jön az üzenet, hogy új eszközről van regisztáció, ha nem én coltam jelentsem. Amikor beléptem új eszközön, ami saját eszközöm, saját mobil netemmel, akkor jött először, azóta pedig minden egyes nap. Ez már MP fejlesztés? Amióta Ők vannak, azóta vannak ilyen érdekességek
Magyar Állampapír tulajok