A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Szerintem most window dressing jön. Ha MP nyer akkor akár új aljat is ülhet. 380 alá várom. Átmenetileg. Ha a negyedéves gyertya fekete, akkor 350 alá is bemegy szerintem Tisza 2/3 esetén .
En 2020 kornyeken vizionaltam egy nagyon csunyat,akkor persze ott a fidesz szekta nagyokat rohogott. En csak turelmesen varok es folyamatosan valtom at a meglevo penzeket. A forint nekem.akkor is risky,ha a tisza lesz,csak akkor talan kevesbe illetve maskeppen.
Valószínűleg EU-ban sem sokáig maradnánk, először megvonnák a szavazati jogot, aztán megtalálnák a módját hogy végleg megszabaduljanak tőlük. Egy ilyen fogatókönyvnél tippelni sem mernék a forint gyengülés mértékére.
Sztem onnantol Orbanek kb elvagjak magukat mindentol,ami kicsit is segitett nirmalis korulmenyeket teremteni az orszagban,es azt a piac nem fogja dijjazni..leminositesek,befektetesek elmaradasa nyugatrol..stb. forintnak akkor tul sok jot en sem gondolok.
Dom dom. Ítélet napja lesz. Onnan szerintem nem érdemes forintot tartani egy ideig. Én most sem nagyon tartok. Inkább legyen MP lehet az sem lesz diadal menet forint szempontból.
Egy sima fordulós gyertya lehet. Nekem a nagyobb tf még mindig Benne lehet, ahogy 2023-ban is egy nagy emelkedés után kicsikart magának egy marginális aljat. Nekem ami fontosabb, hogy egyelőre még a fib 0.5 retracement szintet sem tudták visszavenni a forint bikák. Ennek ellenére én egyelőre sávozásra számítok még egy ideig.
Ok. Nem sírko, mert a nincs a tobbi felett. Akkor csak fordító . Nagy also kanoc , kis fekete test, vagy nulla, ki milyen szolgálatot használ . Egy bazi nagy kereszt. Hetesen van egy stooq rés . Szerintem MP nyer és azt tölti be . 380 alatt kicsivel aztán jön a szár a nyakunkba. Addig Taco light. Az állampapír piac már pruszkol.
Ha pomperj-nek igaza lesz az FFben,akkor recovery van csak (B), aztan megyunk meg le a tozsdeken,es fel a forintban. Iran mar.cafolja Trumpot,masszivan manipulalja a piacot a narancsfeju.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!