Ezek szerint erről lemaradtál: ez a cikk egy ideig olvasható volt, de azóta áttették "signature"-ba. Ott az együttműködésben szó volt az energiáról is. Szóval, ha a húgyagyú "dél-kanadai" elnök (Trump) továbbra is minden államot az USA ellen akar uszítani, mint a "legjobb" (=leghülyébb, a szokásos szómágia) "amerikai" elnök, akkor annak lesznek következményei.
Szóval érted, a haldokló EU, stb. . Kanada és Ausztrália is csak azért akar nyilván társulni, hogy még az utolsó éltető nedveit is kiszipolyozza ... xd
Ó, van benne ráció. Most egyelőre három csapat tárgyal, USA, Kína, Oroszország. Európa szeretne felkapaszkodni a futottak még kategóriába... És itt tökmindegy, hogy visszajönnek a demokraták, annak a bulinak vége.
"A teljes orosz GDP-növekedés szinte 100%-át közvetlenül vagy közvetve a hadiipar és a kapcsolódó állami költekezés biztosítja." ___ Na, hát ezért nem lesz egy ideig még vége a bulinak, abban a pillanatban térdel le az egész,gondolom tank helyett másnap nem fognak a gyártósoron színes tv-t gyártani zökkenőmentesen. Jó buli ez, túl nagy biznisz..
Hát szerintem egy leszbikusnak, aki egy migránssal közösen nevel örökbefogadott gyereket, és aki kb mindezek ellen harcol így egy csomagban...nos, hát sztem csak gratulálni lehet, hogy talált 80 IQ alatt szavazókat, és ennyit,akiknek fel sem tűnik a nagy trükk...mondjuk ismerve az itthoni fidiótákat, ha holnap Orbán hirtelen liberális lenne, nekik mindegy lenne, ha jól meg van ideológizálva. Vicc ez az egész, és ezt most nem a chat-gpt mondta.
Ugyan! Ez egy baromság. Az USA olajipara jelentős mértékben kanadára van utalva, kizárt dolog, hogy elengedné. Az EU meg kivel szakít? Honnan fog olajat és gázt kapni? Merznek gondolkodnia is kéne néha, mielőtt baromságokat beszél, egyébként régebben még Trump irodájában nagyon bólogatott neki, szóval....
"Putyinról nem tudjuk" Ha jól emlékszem a pravdából (vicc), 2038-ig van meghosszabbítva a lehetőség, hogy elnök lehessen XD , DE Trumpnak is nagyon tetszik az ötlet és lehet implementálja a szisztémát (még egy régebbi interjúban beszélt róla)...
Épp most hallagattam egy riportot Douglas Macgregor-ral és szó szerint azt mondta, hogy Merkel nagyobb pusztítást végzett a németeknél a regnálása alatt, mint Hitler. XD
"Kína diszkréten megkérte Iránt, hogy fékezze meg a szaúdi olajpiacot romboló jemeni húszikat – tudta meg a Reuters bennfentes forrásokból." (portfolio) . Hehe! Iránt a saját maga által támogatott szélsőségesek fogják nagyon kellemetlen helyzetbe hozni: egyrészt a Mekka elleni dróntámadás, másrészt Kína is tud erős nyomást gyakorolni rájuk.
Csak ezt tudod arra mondani, amit nem is mondtam? Nem beszéltem sem Merkel 16 évéről, sem pedig a pénzek meglovasításáról. Bizonyára elfelejtetted, hogy sikkasztási vád törte derékba Kossuth Lajos ígéretes ügyvédi karrierjét. https://mult-kor.hu/sikkasztasi-vad-torte-derekba-kossuth-lajos-igeretes-ugyvedi-karrierjet-20240919 1831-ben a Zemplén megyei árvaszéki bizottság megbízta a fiatal ügyvédet, hogy egy nemrégiben elhunyt kisnemes borkészletét felbecsülje, értékesítse, majd a befolyt összeget az árvaháznak juttassa. Mindez meg is történt, de mivel a pénz hónapokig Kossuth fiókjában hevert, sikkasztással és hatáskörtúllépéssel vádolták meg. Bár a vármegyei közgyűlés végül nem marasztalta el Kossuthot, a kényes helyzet emléke sokáig árnyékként kísérte őt. Na látod, én is ismerem ezt a trollmódszert, csak nem használom szívesen.
Erre csak azt tudom mondani, hogy az EU-t összetapasztó németeknél Merkel 16 évig volt kancellár. Bizonyára csak elfelejtetted. És látható, hogy mit művelt Európával, kicsit fajsúlyosabb dolog, mint az Mo.-s pénzek meglovasítása.
Miért lenne érzékeny, én semmit nem zárok ki. Egyetlen dologra utaltam, hogy amikor nem vagy poziban, bátran lehet szónokolni. Mindenféle felelősség nélkül. Az, hogy mondjuk megtömték a zsebét, hát na, láttuk a ner mutatványait, valószínűségi skálán nyilvánvalóan igen magas. De megjegyzem MP is utalt arra, hogy az oroszokkal kapcsolatban pragmatikus lesz. Meglátjuk.
Az,hogy mit követelt,az egy dolog. Mondjuk ígérni nem igerte meg. Orban cserébe beigert sokmindent, mielőtt ellopta a magánnyugdíj penztarban lévő 3000 milliárdot. Hát oké.
Volt egy kormányváltás, amihez én is hozzájárultam egy szavazattal. Nagyjából most is ugyanazt mondom, mint ellenzékben. Nem kormányfő vagyok, hanem egy a sokmillió választó közül. Jól emlékszel MP 480 forintos benzinárára. Ez megint az a stratégia, hogy OV "faék"-ségéről nem beszélsz? Meg fogsz lepődni, de Ukrajna is keletre van. Egyelőre még a szomszédunk, de hogy a pakliban az is benne van (szerintem kis eséllyel), hogy a front eljut Kárpátaljáig is. MP-ről tudjuk, hogy legfeljebb még egy ciklusra tarthatja meg a székét. Ez megnyugtató. Bárcsak OV-ről is tudtuk volna ezt. Trumpról, Bidenről is tudtuk. Putyinról nem tudjuk. Zelenszkijről sem. Vannak pótolhatatlan emberek, ám a temetők is pótolhatatlan emberekkel vannak tele.
OROSZ-UKRÁN háború