Ha valami szerecsenmosdatásos különdíjra pályázol, felesleges, tőlem már rég megkaptad. Ukrajna az Európai Unióhoz óhajt tartozni, ha nem vetted volna észre és a csapból is az folyt az eu-s mainstream sajtóban, hogy csodálatos úton halad az ország, különösen a korrupció legyőzése, jogállamiság tekintetében. A dácsák csak az egyik dolog, gyakoratilag minden miniszter megbukott, szépen csepegtethetik az infót a yenkik. https://telex.hu/kulfold/2025/11/11/ukrajna-korrupcios-ugy-volodimir-zelenszkij-reakcio Szóval ne fáradj ilyenekkel, gyenge. A Welt cikkét most elolvasták világszerte és felteszik a választópolgik maguknak a kérdést, hogy a pénzüket miért is adják évek óta egy korrupt rezsimnek. A fidesznél láttuk mi lett a vége, itt is az lesz. Örülök, hogy azt is sikerült megértened, hogy miért is aggasztó, hogy egy invázió első napjaiban az ukrán potentátok a villájuk belsőépítészetével foglalkoznak.
A háború előtt is voltak luxusvillák és luxusdácsák mindkét országban. A "honvédő hősöknek" és az agresszor cárnak is. Attól hogy van luxusdácsád még nem kell feltétlenül agresszorkodnod.
Beszélsz mindenféle a témához nem tartozó dologról. A téma az volt, hogy per pillanat milyen drága az LNG. . "" Maradt az USA és Norvégia arany áron. " . Erre reagáltam, hogy hazugság, hogy az LNG aranyáron volna. Állítottál valamit, hiteles linket, adatokat nem hoztál, csak egy abnormális szintre felhozott személyeskedést hoztál.
Totál kész vagy.... Könyörgök olvass már egy kicsit. Ilyen bátor én bért ily kevés tudassalen ritkán látok. Murdoch csak szólok István nem terel, szándékosan, mikor vafolod hogy nem is arra szól, hanem egyszerűen nem érti mit írsz mert nincs azon a kompetencia és lexikális tudás szintjén. Ezer az AI öl próbál valamit, általában nem koherens, választ osszeizzadni. Kezdjük azzal. Pista hogy nézz utána mennyi volt a gáz ára a háború előtt, mennyire vágta haza Nyugat EU műtrágya, műanyag, autigyartas, vegyipari anyagok, BAsF, Bayer etc termekek gyartasat a Kínai konkurencia mert ők olcsó enwrgiahirdozokbol termeltek., és olvasd el többit is. Én atadlak Murdoch ak, mert nekem min s türelmem tanítani, totál hiányos tudású gazdasági és geopolitikai embereket mint te. Már el érzést. De alapvető tudást ne pótolja az AI válaszaid. Vagy akkor legyen a yi becsület hogy azt írja az AI hogy ez igaz akkor másold be. Gondolom megkered hogy cafolja amit írtak neked és azt másod be megha totálisan nem vsz és nem koherens. . Murdoch Pista nem terel, hanem nincs a te szinteden. Komolyan mondom. Csak szólok. És az AI valaszai, amit ki keservesen kipt3sel azt írja be valasznak, de nem kohetens. De még ezt se veszi észre...
Azt látom hogy az AI ból dolgozol magadtól egy értelmes mondatot se tudsz ossze rakni, szerintem a neved se tudod leirni üvölt rólad hogy AI minden bejegyzésed, saját kutfobol semmi se megy nincs semmid se Murdoch ak is az a baja hogy nincs koherencia a válaszaid koozott. Azt hiszi terelsz, de pedig csak kinodban próbálsz valami vszt osszekaparni az AI val mert nem bírod a kimmentjet értelmezni se.... 🤣🤣 Mert AI bol dolgozol, de az nem arra való és nem ugy válaszol ahogy kellene, merem állítani hogy a kérdést se érted és ezért nem veszed észre hogy baromságot válaszolsz és írsz teljesen oda nem illő választ egy másik ember kommentjere. És a szomorú hogy fel se fogod . Ez az alapvető ismeret es tudás hiányát bizonyítja. Olvasd már el mit írtam vagy 10 szer es utána olvasd el a te AI válaszodat 10 szer hátha rajosszz, hogy miről beszélek... Nincs konzisztencia, koherencia.. Zéró...... . Ilyen mikor legalapvetobb tudásod és ismereted sincs nincs tudásod ..... Nem tudsz értelmezni. Figyelj kezd most el, nézz utána a dolgoknak adatoknak.
Konkrét hiteles adatokkal is tudsz szolgálni arra, hogy sokkal megemeli az LNG szállítás árát a plusz ez-az, vagy csak az oroszok és az orosz energia nagy pártolójaként kitalálsz dolgokat? Én az MI-től kérdeztem, te soha nem hozol linkeket, mivelhogy nincs is link ami a zavaros kitalációidat bizonyítaná.
Hazudsz folyton. Mondtam már küldjenek központból valaki jobbat. 🤣 orosz vezetékes gáz rendszer-szinten sokkal. olcsóbb volt több okból:nem kellett cseppfolyósítani,nem kellett LNG-hajó,nem kellett visszagázosítás,kisebb logisztikai költség,hosszú távú szerződések sokkal sokkal kedvezőbb formulával működtek. 2022 előtt evekig.Tehát normál piaci környezetben az orosz pipeline-gáz strukturálisan olcsóbb energiaforrás volt Európának. az LNG-prémium sokkal nagyobb is lehetett,különösen 2022–2023-ban,amikor Európa agresszíven versenyzett Ázsiával az LNG-rakományokért. Ahogy most is csak olajért!!!! Brüsszel elfogadta, hogy:drágább,de diverzifikáltabb,politikailag kevésbé kiszolgáltatott rendszert akar.Mások meg azt mondják az ipari versenyképesség totálisan sérült, különösen Német ipar esetén kontra Kína ipar. Cafold ha tudod patika!!!! Ja az nem fog menni..... 🤣🤣 esetében,és az olcsó orosz energia elvesztése komoly gazdasági sokk volt az EU iparnak. Kontra Kínai ipar vers3ny3lonye orosz gáz és olaj miatt!!! Cafold meg!!!, Hazudsz, mert nem fogod tudni!!
" Maradt az USA és Norvégia arany áron. " . Hazudozol folyton. A valóság: "Az amerikai és norvég földgáz önmagában nem drágább az orosznál, mivel Európában a gáz ára a közös piaci árhoz (főként a holland TTF gáztőzsdéhez) igazodik, így a végfelhasználói és piaci árak jellemzően csak 2–4%-kal, azaz mindössze pár euróval térnek el. A különbséget a cseppfolyósítás (LNG), a szállítás és az újragázosítás plusz költségei jelentik. " . 2-4%.
Ti egy nanoszekundum alatt túlléptek az orosz korrupción. Az orosz korrupció rendszerszintű, a vagyonok egy szűk kör érdekét szolgálja. Nem derülnek ki a korrupciós esetek, mert a féldiktatúra rendszerben nincs szabad sajtó vagy más hatalmi ág, amelyik felgöngyölíthetné és nyilvánosságra hozhatná. Ukrajnában részben az EU szerepe miatt a korrupció egy része felszínre kerül, ezért a Murdoch félék terjeszhetik, hogy milyen nagy az ukrán korrzpció, az oroszról meg nem kell beszélniük.
Értelmes hozzászólásra már teljesen képtelen vagy? Már nem elég, hogy állandóan hazudsz? Attól még hogy egy normális hozzászólás minimális értelmi szintjét sem tudod hozni, attól még nem feltétlen kell mindenhez hozzászólnod. Tudom, hogy ilyenkor az viaskodik benned, hogy propagandistaként mindenre reagálnod kell, viszont érzed, hogy képtelen vagy hozni a szükséges vagy elvárt szintet, és csak primitív megnyilvánulásokra vagy képes. Továbbra is valamilyen külső segítséget javasolnék, talán leginkább pszichiáterét, mert ezt a lelkedben lévő belső konfliktust látom, hogy másképpen nem tudod feloldani, és csak itt mocskolódsz. És hiába reménykedsz, ennél mélyebbre még a te kedvedért sem fogok süllyedni, de amit megérdemelsz, azt azért itt megkapod!
Hááát. Marhára sikerült. Mármint az, amit Orbán Anita leírt a könyvében 2008-ban. A könyv és a jelenség legfőbb tézisei az alábbiak szerint foglalhatók össze: - Az energetikai fegyver (Geopolitika és zsarolás) Energia mint geopolitikai eszköz: A Kreml nem pusztán piaci szereplőként, hanem külpolitikai fegyverként tekintett az olaj- és gázexportra. - Függőség kialakítása: A cél az volt, hogy a volt szovjet tagköztársaságokat és a kelet-közép-európai országokat – beleértve Magyarországot is – szoros függésben tartsák az orosz infrastruktúrától és ellátástól. - Európai megosztottság: Oroszország tudatosan törekedett arra, hogy az európai országokat egymással versenyeztetve, egyedi megállapodásokkal kösse magához, megakadályozva ezzel az egységes európai energiapolitika kialakulását. Az új orosz imperializmus alapjai - Birodalmi restauráció: A könyv rámutat arra, hogy Oroszország birodalmi ambíciói nem szűntek meg a Szovjetunió felbomlásával, az csupán új formát öltött.
OROSZ-UKRÁN háború