Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety ma, 20:04
Előzmény: #81035  Murdoch
Nem akarom kibogozni a kozel keletet. A migransok idetolasa volt a tema. Ha elkezdunk beszelni valamirol,akkor vigyuk vegig. A torokok is benne voltak,ugyanolyan autokrata Erdogan is,mint Putyler,Orban,meg a tobbi. A muttit se felejtsuk,mint putyler lekozelezettjet,olcso energiaert cserebe tart karokkal varta a migriket,igy szepen egymas kezebe is csaphattak a felek. Ez vezetett a szeljobb megerosodesehez,hiszen torvenyszeru volt,h a sok menekult lofaszt sem tud,nemhogy beilleszkedni,putyinnak meg mar csak kicsit meg kellett tamogatni (Orbanon keresztul is) a szeljobbot,meg szitani az amugy sem kis tarsadalmi feszultseget,es alakul az Afd eloretorese. Ki van ez talalva. Nalunk is ki lett jatszva ez a kartya 2015 utan. 
Murdoch ma, 19:52
Előzmény: #81034  Fsociety
Hogyne, miközben Salvinit anno belügyminiszterként kinyírták, mikor meg akart megállítani egy migránshajót. Gondolom az a jó néhányszázezer - millió szír meg már vissza is ment, hiszen már azt mondták, 'otthon' rend van. Meg ugye:
https://en.wikipedia.org/wiki/Wir_schaffen_das
A kurdokkal kapcsolatban meg azért ne felejtsük, hogy pont a törökök is benne voltak a putyinhaver Asszad rezsim bukásában. Na meg hogy ki miatt is jött létre az Iszlám Állam... Ha te a közel-keletet ki tudod bogozni, ki a jó, ki a rossz, hát oké. És egyébként értem én a nagy aggódást, de erre szoktam írni, hogy Skócia, észak-írek, Wales is angol birtok. Gyarmat, ha úgy tetszik.
Fsociety
Fsociety ma, 19:32
Előzmény: #81033  Murdoch
Ismeros ez nekem...globalis hatterhatalmak,demokratak,soros ugynokok.  Neked nem? 
__
De hasznos olvasnivalo ez is,hamar mindig ilyen link fetisizmusod van
https://444.hu/2019/10/22/putyin-es-erdogan-megallapodtak-a-kurd-teruletek-sorsarol
Kurdok mehettek,amerre lattak. Es nyilvan nem afrika fele mentek,mert oda minek mentek volna,szomjan meg ehen dogleni? Az afrikaban tevekenykedo orosz wagner csoport is szepen terelte erre az ottlakokat a jobb elet remenyeben,dehat ki emlekszik mar ilyenekre,ugye...nekem is sokat fordul a gyomrom az ilyentol,ebben egyetertunk.
Murdoch ma, 19:25
Előzmény: #81010  Fsociety
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20260323/leleplezte-brusszel-eros-embere-vlagyimir-putyin-okozta-az-europai-migracios-valsagot-826000
"Mindig Putyin áll a nagy migrációs hullámok mögött. Mindig Vlagyimir Putyin"
Erre gondoltál? Na ezekre szoktam írni, hogy szervilis marhabarom, az ember gyomra hármat fordul az ilyen lókötőktől. Legalja.
Fsociety
Fsociety ma, 19:15
Előzmény: #81029  Eisenburgprofesszor
Gyanitom,hogy a globalis hatterhatalmak nem akarjak elegge,vagy mar nincs hozza eleg hatalmuk. Ki tudja,ezek olyan kiszamithatatlanok. De legalabb eljott a beke a galaxisba..
Fsociety
Fsociety ma, 18:46
Előzmény: #81028  Placi82
Az osszevissza cselekszik kozben a fianak azert jut ideje.pont.idoben,pont jo iranyban giga pozit nyitni..de a hatterhatalmak,na azok aztan nagyon gonoszak...itt csak Trump bombaz le nehany embert,h a haverok jol jarjanak,az belefer. 
Fsociety
Fsociety ma, 18:44
Előzmény: #81028  Placi82
Latom,Ivanyi temaja mar kicsit megfekudte a gyomrod. De szerencsere a bortonok vegre nem tulzsufoltak. 
Előzmény: #81026  Fsociety
Tökmindegy, ennek az ökörnek régen börtönben lenne a helye, de a Capitolium ostroma után mindenképp. 

Placi82 ma, 18:39
Előzmény: #81026  Fsociety
Ha csak 1 hónapig lehetnek Trump bizalmasa, akivel megoszttaná hogy holnapután mit fog kiirni....🤣
Huuuu, Rotchildokat is túl szarnyalnam. Én is látom.. Olyan piac mozgató ereje van, Trumpnak, hogy ezer milliárdok mozdulnak Bearish vagy bullish irányba 180 fokot fordulva .... 
Pedig összevissza cselekszik...... 
Fsociety
Fsociety ma, 18:34
Előzmény: #81025  Placi82
Korrekt vagy? 😄Na,akkor esetleg Ivanyi ur is megkapja azt a par milliardot,amit Orbanc visszatart neki,es inkabb elzartak nehany kozuzemi szolgaltatast telena csaladbarat  kormanyzok? Vagy ne kerjek tul sokat? Pedig azt a pert is elbuktak,csak szarnak ra. Hat ilyen a pitianer bosszu. Pedig abbol nehany arva kolyoknek lett volna haszna,dehat az ugye kit erdekel,ilyen ez a csaladbaratsag,meg a gyermekvedelem. 
Fsociety
Fsociety ma, 18:29
https://www.portfolio.hu/befektetes/20260323/robbanhat-a-botrany-nagyon-furcsa-dolgok-tortentek-trump-bejelentese-elott-826124
___
Megint a gonosz hatterhatalmak,akik mar Trumppal osszejatszanak. Dolnek itt a nagy konteok,h ki mennyire manupilal,ugy latom.😄
Placi82 ma, 18:27
Előzmény: #81024  Fsociety
Korrekt vagyok ezt nem vitatom. Csak azt is értsd meg hogy ezeknek a csempeszeknek annon a 10+ev  egyház tartasabol senkinek se lett volna haszna....alkotmanyos joguk a vallási eoloriras szerinti étkezés, nem 10 én egy cellában, meg ilyesmik, etc, ügyvédek hada indított volna pert, sok milliárd a került volna és senkinek se lett volna belőle haszna, nernek se. Hát ezért. Ami logikus az logikus. Ahogy Occham mondta volt  Entia non sunt multiplicand  praeter necesitatem.
Fsociety
Fsociety ma, 18:16
Előzmény: #81022  Placi82
Meghato tortenet. Adok meg nehany otletet,hol lehetne csilliardokat sporolni...peldaul nemzeti konzultacio beszuntetese a semmirol, propagandara elkoltott evi 100 milliardok,tularazott lombkorona setanyok meg 60 centis kilatok,haveroknak kiosztott kamu poziciok es tamogatasok,kastelyprogram, urhajos Tibi szponzoralasa 70 milliardert,nyakra faszra adomentesseg azoknak,akiknel billeg a fideszre huzott szavazat.  Most ez igy csak nehany,boven tudnek tobbet. Sztem gemini kiszamolja neked nagyjabol,ezeken az elmult 16 evben mennyit lehetett volna sporolni. Elso ket havi allamhaztartas hiany is beutott,ki is hasznaltak az eves terv felet,mert osztogatni kell,hogy a birkak oda szavazzanak,ahova kell. Amugy meg,ha tele a borton,epitsenek. Meszaros biztos jo zsetonert megcsinalta volna,mondjuk egy ketszeres tularazassal,sebaj,kifizetjuk azt is. 
Placi82 ma, 18:12
Előzmény: #81001  HIM
Ezekhez nem értek. Se nem vagyok a politikában, se nem vagyok NGO s, se nem vagyok újságíró. Se civilszervezetes, vagy mitudom én mik ők... De az USAID story óta én már mindenbe kételkedek. Az USAID story annyira kiverte nálam a biztosítékot hogy arra nincsennek szavak. És mindezt nem nyílt társadalmat akaro maganszemelyek  fizettek, a számlát, hanem már a 3 állást vállaló USA adofizetoi. Fasza......
Szóval az USAID óta mindenben is kételkedem. Ennyi. Ez érthető szerintem... 
Placi82 ma, 18:04
Előzmény: #81016  Fsociety
Csempeszek elengedesenek a story át speciel pont tudom..... 
Mesélte egy olyan aki börtönben dolgozik.... 
1)muszlimok, miatt külön étrend????  Ez nem Németország szartak rá. Probléma is volt belőle...... Elég nagy.. 
2)Tulzsofoltsag, szar körülmények, már bizonyos liberális ügyvédi körök, készítettek elő, magyar állam beperleset, és meg is nyertek volna a nemzetközi porondon súlyos milliárdos kártérítést kapva..... Ha érdekel a story googliba  kikeresheted. 
Volt időszak, persze hogy szarok a magyar börtönok ez nem stockholmi szint ahol meg külön szuper wellness is van..... 
Buktuk volna a nemzetközi pert mind egy szálig. És mennyibe került volna utána a külön főzés, vallási jogok tiszteletbe tartása disznó his nuku etc.... és normál körülmények kialakitasa...... Csilliardok. 
Inkább menjenek a bús picsaba, megmondta nekik mehettek nyugatra, ott úri eletetetek lesz, de ide visszajottok a  műanyag lakat rohad rátok.
Nem is jöttek vissza, elkeruktek Magyarországot ezek a Csempeszek, mentek Szlovénia felé 
Több ezer csempész eltartani "uniós nyugati körülmények kozott"?  Normális vagy? 
Nyugat meg hagy nyalja a fenekuket  is tisztára... Ennyi. 
Libsi sajtó meg kiforgatta. Az ügyvéddel buktak az elkészített anyagot..... Jaj de sajnálom szegényeket 
Fsociety
Fsociety ma, 17:15
Előzmény: #81020  tom122
Elfogytak az erveid,vilagos. 
tom122 ma, 17:10
Előzmény: #81019  Fsociety
Szerintem is hagyjuk,aki szerint nyomkövetőt kellene tenni egy kiutasitottra,az nagy mesemondó :) Inkább kereskedj a tőzsdén,ha értesz hozzá :))
Fsociety
Fsociety ma, 17:08
Előzmény: #81018  tom122
Es akkor ezekutan ki szopja be azt,h harcolunk a migranshorda ellen? Te? Mert en nem.Most eppen nagy drograzziak vannak,de majd elengedjuk a dilereket is,mert tele vannak a bortonok. Aha.. 😄 van olyan embercsempesz,akit bar eliteltek,be sem kerult a bortonbe. Kicsit sem furcsa,nem? 
__
"Aki 72 órán belül nem hagyja el Magyarországot, annál megszűnik a reintegrációs őrizet, azaz visszakerül a börtönbe. Nyomkövető nélkül azonban meglehetősen nehézkes ellenőrizni, hogy valóban elhagyták-e az ország területét." Hagyjuk..
tom122 ma, 16:58
Előzmény: #81015  Fsociety
Persze ,mert mivel nem értesz hozzá megy a demagógia részedről, ha értenél hozzá akkor tudnhatnád,hogy nem Orbánék találták ki,hogy a külföldi bűnelkövetők egy részét az elkövetett bűncselekmény súlya alapján kilehet utasítani az országból ez nem magyar sajátosság más országban is jelen van.
Fsociety
Fsociety ma, 16:55
Előzmény: #81014  tom122
Egyebkent akkor a kulugy szervereire is csak azert jartak be a ruszkik,mert mar igy sem volt bérkeret egy normalis rendszergazdara,vagy IT security szakertokre a te eszjarasod szerint? 
Fsociety
Fsociety ma, 16:48
Amugy meg a csempeszek elengedese az EU fele volt bosszu lepes,de te a tulzsufolt borton sztorit kajaltad be. Olvass utana inkabb.
Fsociety
Fsociety ma, 16:43
Előzmény: #81014  tom122
Jaj,istenem...tehat kuzdunk a nagy migranshorda ellen,es akkor az van,hogy kiket engedunk el,na kiket? Az embercsempeszeket...lecci,ezzel mast farassz..tehat nem volt piti zsebtolvaj,vagy esetleg olyan,akinek hamarosan lejar a szab.vesztese,nem...2000 embercsempesz. Hat ezt ne nekem,pls..🤣
tom122 ma, 16:39
Előzmény: #81013  Fsociety
Igen,ezért lettek az országból kiutasitva.Mi a bajjod vele,inkább etettük volna őket az egyébként is túlzsúfolt börtönökben??
Fsociety
Fsociety ma, 16:31
Előzmény: #81012  Phylaxa
Mondjuk a 2000 szabadonengedett embercsempesz peldaul,nem? 
Phylaxa ma, 16:22
Előzmény: #81010  Fsociety
Kik nyomták ide a migránsokat? Csak hogy ugyanúgy tudjuk-e!
Fsociety
Fsociety ma, 15:14
https://hang.hu/eu/atlathatosagi-torvenyt-surget-lanczi-tamas-186761?
__
Megint nem az a problema,h hosszu ideje csepegtetik az infokat a ruszkiknak,hanem hogy tenyleg kiderult. Hat ez tenyleg idoutazas az 1950es evekbe. 
Fsociety
Fsociety ma, 15:11
Előzmény: #81009  Murdoch
Marmint mikent nem.keverned ide? Azzal,h nyomtak ide haboruval a migriket? Hat ez meglepo azert..
Murdoch ma, 15:08
Előzmény: #81006  Fsociety
Putyint nem keverném ide, ez a balneolib ideológia, az usában is ez ment. A németeknél gyorsított állampolgárság is járt hozzá, még csak nem is kellett különös nyelvi szint hozzá. Aztán a nagyvárosokban máris megjelent egy izmos szavazóbázis, asszem a koppenhágai szocdemek buktak azzal száz év után azzal, hogy szigorítottak volna a bevándorláson. Na de megkerestem:
https://www.portfolio.hu/global/20251119/fajdalmas-szulinapi-meglepetes-122-ev-utan-esett-el-a-szocialdemokrata-fellegvar-800756
"Az első értékelések szerint a vereségben szerepet játszhatott, hogy az urbánus szavazókat elidegenítette Frederiksen kemény bevándorláspolitikája, ami ugyan országos szinten segített a radikális jobboldal erősödésének megakadályozásában, Koppenhágában azonban, ahol a népesség ötöde külföldi születésű, ellenérzéseket kelthetett."
Ezek már visszafordíthatatlan folyamatok.
Shortelek ma, 15:04
Előzmény: #81007  Murdoch
Menj be Bp. belvárosába lassan magyart nem fogsz látni, migráncs hátán migráncs az van.
Murdoch ma, 14:58
Előzmény: #81005  HIM
Elhiszem, hogy európai szeretnél maradni, ki nem, speciel most voltam Marseille külsőn. Na ott fehér ember nem volt, nagyjából Ózd, Salgótarján fíling, minden ablakon rácsok, busz/vonatok agyonkamerázva. Még 10-20 év és nyugodtan elfelejtheted az európai dolgot, szvsz. Én nem az oroszok miatt aggódok, hanem a régi európáért, merthogy úgy tűnik annak vége. 
Fsociety
Fsociety ma, 14:45
Előzmény: #81004  Murdoch
Mondjuk a migracioert 2015 ota tudhato,hogy a Mutti es Putyin a felelos. Ezt azert lassuk be,nehez cafolni..
HIM
HIM ma, 14:31
Előzmény: #81002  Murdoch
Érdekes,hogy mikor a belenyúlni a választásunkba előjön,akkor ha egy fideszest hallgatok,akkor valahogy úgy jön..hogy szegény kormányunk küzd az ádáz külfölddel..a csúnya pénzemberekkel.
Elég,ha egy német politikus azt meri mondani,hogy drukkol a kormányváltásnak..és máris összeül a szuveneritás brigád,mert támadás érte hazánkat..
Miközben Trump,Putyin folyamatosan tolja a felcsútit..Lavrov pincsije hetente fut ki a tartójához..de most kiderül,még az eu-ról is jelentget..
Hát..úgyfest tényleg eldől,hogy merre lesz a jővőnk..
Én Soros,Brüsszel,Ukrajna,Lmbtq,migránscsordák..hmm....és mégis..Inkább maradok európai.
Murdoch ma, 14:20
Előzmény: #81003  Fsociety
Ja, hát én nem vagyok nagy fan, + nem állítottam egy szóval sem, hogy jó. De az EU-s országokban meg az lett a módi, hogy a totális káoszért nem az adott kormányok a felelősök, hanem Putyin. Na ja. Hát ezért dupláz az AFD, meg megy mindenhol a jobb, szélsőjobb nagyot, mert az EU mindennel foglalkozik, csak a saját polgiaival nem, csak jönnek az oroszbefolyás mantrával. Tudjuk hogy van, volt és lesz is de nem ez a lényeg. És persze hogy a globalistákról van szó, itt inkább az a probléma, hogy azt már demokratikus keretek között nem lehet csinálni amit tolnak, recseg-ropog az egész történet.  
+ Sokszor a kevesebbel lehet nagyot markolni, mostanság még a napfoltokért is az oroszok a felelősök sztori már elerodálta az egész fontosságát. 
Fsociety
Fsociety ma, 13:56
Előzmény: #81002  Murdoch
Szerencsere az oroszok itt megint csak aldozatok. Es Peter is lojalis ahhoz a szervezethez,aminek tagjai vagyunk (meg). De a lenyeg,h bele akarnak nyulni a valasztasokba a globalistak..az oroszok meg petieken keresztul az EUba,es jo regota,de az szted megint nem baj...hat ez vicces azert😏
Murdoch ma, 13:48
Előzmény: #81001  HIM
Már nincs jelentősége, anno az usa is lehallgatott mindenkit is, a saját szövetségeseit is, vagy felrobbantatta az északi-áramlatot, hogy majd usa energiát vegyél jó sok dollárért pölö. Orbán Anita meg egyértelműen köthető Soroshoz, itt mindenki minden eszközzel bele akar nyúlni a választásokba, globalisták a legfőképpen. Ez megy az egész EU-ban.
HIM
HIM ma, 13:38
Előzmény: #80998  Placi82
Orbán Anitának 2010-ben volt kapcsolata Panyival..amikor szóba került,hogy a kampánystábjának tagja lesz...Mint fidesz induló.
KB ennyi.
És hogy is van ez a mandiner szerint?
Egy titkosszolgálat elkérte szíjjártó pjotr számát egy újságírótól🤣🤣
De legyen..
És akkor mit ír e jeles média,arról hogy pjotr lényegében lavrovnak jelent?..leírják,hogy hazát árul...leírják,hogy beleavatkozott egy 3. ország választásába?..leírják,hogy így kicsit más fényt kap a nagy ukránellenesség??
Leírják,hogy a magyar hatóság lehallgat magyar újságírókat..
Nyugtass meg,hogy ilyen csippcsupp dolgokkal nem foglalkoznak..🤣🤣🤣

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek