Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tom122 hétfő, 17:10
Előzmény: #81019  Fsociety
Szerintem is hagyjuk,aki szerint nyomkövetőt kellene tenni egy kiutasitottra,az nagy mesemondó :) Inkább kereskedj a tőzsdén,ha értesz hozzá :))
Fsociety
Fsociety hétfő, 17:08
Előzmény: #81018  tom122
Es akkor ezekutan ki szopja be azt,h harcolunk a migranshorda ellen? Te? Mert en nem.Most eppen nagy drograzziak vannak,de majd elengedjuk a dilereket is,mert tele vannak a bortonok. Aha.. 😄 van olyan embercsempesz,akit bar eliteltek,be sem kerult a bortonbe. Kicsit sem furcsa,nem? 
__
"Aki 72 órán belül nem hagyja el Magyarországot, annál megszűnik a reintegrációs őrizet, azaz visszakerül a börtönbe. Nyomkövető nélkül azonban meglehetősen nehézkes ellenőrizni, hogy valóban elhagyták-e az ország területét." Hagyjuk..
tom122 hétfő, 16:58
Előzmény: #81015  Fsociety
Persze ,mert mivel nem értesz hozzá megy a demagógia részedről, ha értenél hozzá akkor tudnhatnád,hogy nem Orbánék találták ki,hogy a külföldi bűnelkövetők egy részét az elkövetett bűncselekmény súlya alapján kilehet utasítani az országból ez nem magyar sajátosság más országban is jelen van.
Fsociety
Fsociety hétfő, 16:55
Előzmény: #81014  tom122
Egyebkent akkor a kulugy szervereire is csak azert jartak be a ruszkik,mert mar igy sem volt bérkeret egy normalis rendszergazdara,vagy IT security szakertokre a te eszjarasod szerint? 
Fsociety
Fsociety hétfő, 16:48
Amugy meg a csempeszek elengedese az EU fele volt bosszu lepes,de te a tulzsufolt borton sztorit kajaltad be. Olvass utana inkabb.
Fsociety
Fsociety hétfő, 16:43
Előzmény: #81014  tom122
Jaj,istenem...tehat kuzdunk a nagy migranshorda ellen,es akkor az van,hogy kiket engedunk el,na kiket? Az embercsempeszeket...lecci,ezzel mast farassz..tehat nem volt piti zsebtolvaj,vagy esetleg olyan,akinek hamarosan lejar a szab.vesztese,nem...2000 embercsempesz. Hat ezt ne nekem,pls..🤣
tom122 hétfő, 16:39
Előzmény: #81013  Fsociety
Igen,ezért lettek az országból kiutasitva.Mi a bajjod vele,inkább etettük volna őket az egyébként is túlzsúfolt börtönökben??
Fsociety
Fsociety hétfő, 16:31
Előzmény: #81012  Phylaxa
Mondjuk a 2000 szabadonengedett embercsempesz peldaul,nem? 
Phylaxa hétfő, 16:22
Előzmény: #81010  Fsociety
Kik nyomták ide a migránsokat? Csak hogy ugyanúgy tudjuk-e!
Fsociety
Fsociety hétfő, 15:14
https://hang.hu/eu/atlathatosagi-torvenyt-surget-lanczi-tamas-186761?
__
Megint nem az a problema,h hosszu ideje csepegtetik az infokat a ruszkiknak,hanem hogy tenyleg kiderult. Hat ez tenyleg idoutazas az 1950es evekbe. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 15:11
Előzmény: #81009  Murdoch
Marmint mikent nem.keverned ide? Azzal,h nyomtak ide haboruval a migriket? Hat ez meglepo azert..
Murdoch hétfő, 15:08
Előzmény: #81006  Fsociety
Putyint nem keverném ide, ez a balneolib ideológia, az usában is ez ment. A németeknél gyorsított állampolgárság is járt hozzá, még csak nem is kellett különös nyelvi szint hozzá. Aztán a nagyvárosokban máris megjelent egy izmos szavazóbázis, asszem a koppenhágai szocdemek buktak azzal száz év után azzal, hogy szigorítottak volna a bevándorláson. Na de megkerestem:
https://www.portfolio.hu/global/20251119/fajdalmas-szulinapi-meglepetes-122-ev-utan-esett-el-a-szocialdemokrata-fellegvar-800756
"Az első értékelések szerint a vereségben szerepet játszhatott, hogy az urbánus szavazókat elidegenítette Frederiksen kemény bevándorláspolitikája, ami ugyan országos szinten segített a radikális jobboldal erősödésének megakadályozásában, Koppenhágában azonban, ahol a népesség ötöde külföldi születésű, ellenérzéseket kelthetett."
Ezek már visszafordíthatatlan folyamatok.
Shortelek hétfő, 15:04
Előzmény: #81007  Murdoch
Menj be Bp. belvárosába lassan magyart nem fogsz látni, migráncs hátán migráncs az van.
Murdoch hétfő, 14:58
Előzmény: #81005  HIM
Elhiszem, hogy európai szeretnél maradni, ki nem, speciel most voltam Marseille külsőn. Na ott fehér ember nem volt, nagyjából Ózd, Salgótarján fíling, minden ablakon rácsok, busz/vonatok agyonkamerázva. Még 10-20 év és nyugodtan elfelejtheted az európai dolgot, szvsz. Én nem az oroszok miatt aggódok, hanem a régi európáért, merthogy úgy tűnik annak vége. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 14:45
Előzmény: #81004  Murdoch
Mondjuk a migracioert 2015 ota tudhato,hogy a Mutti es Putyin a felelos. Ezt azert lassuk be,nehez cafolni..
HIM
HIM hétfő, 14:31
Előzmény: #81002  Murdoch
Érdekes,hogy mikor a belenyúlni a választásunkba előjön,akkor ha egy fideszest hallgatok,akkor valahogy úgy jön..hogy szegény kormányunk küzd az ádáz külfölddel..a csúnya pénzemberekkel.
Elég,ha egy német politikus azt meri mondani,hogy drukkol a kormányváltásnak..és máris összeül a szuveneritás brigád,mert támadás érte hazánkat..
Miközben Trump,Putyin folyamatosan tolja a felcsútit..Lavrov pincsije hetente fut ki a tartójához..de most kiderül,még az eu-ról is jelentget..
Hát..úgyfest tényleg eldől,hogy merre lesz a jővőnk..
Én Soros,Brüsszel,Ukrajna,Lmbtq,migránscsordák..hmm....és mégis..Inkább maradok európai.
Murdoch hétfő, 14:20
Előzmény: #81003  Fsociety
Ja, hát én nem vagyok nagy fan, + nem állítottam egy szóval sem, hogy jó. De az EU-s országokban meg az lett a módi, hogy a totális káoszért nem az adott kormányok a felelősök, hanem Putyin. Na ja. Hát ezért dupláz az AFD, meg megy mindenhol a jobb, szélsőjobb nagyot, mert az EU mindennel foglalkozik, csak a saját polgiaival nem, csak jönnek az oroszbefolyás mantrával. Tudjuk hogy van, volt és lesz is de nem ez a lényeg. És persze hogy a globalistákról van szó, itt inkább az a probléma, hogy azt már demokratikus keretek között nem lehet csinálni amit tolnak, recseg-ropog az egész történet.  
+ Sokszor a kevesebbel lehet nagyot markolni, mostanság még a napfoltokért is az oroszok a felelősök sztori már elerodálta az egész fontosságát. 
Fsociety
Fsociety hétfő, 13:56
Előzmény: #81002  Murdoch
Szerencsere az oroszok itt megint csak aldozatok. Es Peter is lojalis ahhoz a szervezethez,aminek tagjai vagyunk (meg). De a lenyeg,h bele akarnak nyulni a valasztasokba a globalistak..az oroszok meg petieken keresztul az EUba,es jo regota,de az szted megint nem baj...hat ez vicces azert😏
Murdoch hétfő, 13:48
Előzmény: #81001  HIM
Már nincs jelentősége, anno az usa is lehallgatott mindenkit is, a saját szövetségeseit is, vagy felrobbantatta az északi-áramlatot, hogy majd usa energiát vegyél jó sok dollárért pölö. Orbán Anita meg egyértelműen köthető Soroshoz, itt mindenki minden eszközzel bele akar nyúlni a választásokba, globalisták a legfőképpen. Ez megy az egész EU-ban.
HIM
HIM hétfő, 13:38
Előzmény: #80998  Placi82
Orbán Anitának 2010-ben volt kapcsolata Panyival..amikor szóba került,hogy a kampánystábjának tagja lesz...Mint fidesz induló.
KB ennyi.
És hogy is van ez a mandiner szerint?
Egy titkosszolgálat elkérte szíjjártó pjotr számát egy újságírótól🤣🤣
De legyen..
És akkor mit ír e jeles média,arról hogy pjotr lényegében lavrovnak jelent?..leírják,hogy hazát árul...leírják,hogy beleavatkozott egy 3. ország választásába?..leírják,hogy így kicsit más fényt kap a nagy ukránellenesség??
Leírják,hogy a magyar hatóság lehallgat magyar újságírókat..
Nyugtass meg,hogy ilyen csippcsupp dolgokkal nem foglalkoznak..🤣🤣🤣

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek